Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.






Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν: - Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα; - Γιατί, τι έχει; - Μου τρώει τις πατάτες!






Μια μέρα αποφασίζει ο πατέρας του Δημητράκη να πάει στο σχολείο να ρωτήσει για την πορεία του στα μαθήματα.Πηγαίνει πρώτα στον μαθηματικό: - Τι να σας πω κύριε, ο γιος σας δεν ξέρει τίποτα, να φανταστείτε δεν ξέρει πόσο κάνουν 1+1.Αγανακτισμένος ο πατέρας πάει στον καθηγητή της γεωγραφίας, και εκείνος του λέει τα ίδια: - Τι να σας πω κύριε ο γιος σας δεν ξέρει ούτε ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Στεναχωρημένος ο πατέρας πάει στο σπίτι και ρωτάει το γιο του: - Να σου πω παιδί μου, πόσο κάνει 1+1? - 3.- Και ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας?- Η Λάρισα. - Καλά ρε αφού τα ξέρεις γατί δεν τα λες?







Πεθαίνει ένας πάμπλουτος αμερικανός.Στην κηδεία, μία γυναίκα κλαίει με καυτά δάκρυα.Ένας από τους παρευρισκομένους την πλησιάζει και της ψιθυρίζει:- Είστε της οικογενείας φαντάζομαι!- Όχι, απαντά η γυναίκα ανάμεσα στους λυγμούς της. Γι' αυτό κλαίω...



Περνάει ένας τύπος από μία λεωφόρο και βλέπει έναν άνδρα να προσπαθεί να πετάξει μία γυναίκα κάτω στον δρόμο από τον 12ο όροφο και του φωνάζει:- Ρε μαλάκα! Θα την σκοτώσεις την γυναίκα!- Και τί ζόρι τραβάς εσύ, ρε φίλες; απαντά ο άλλος. Δικιά μου πεθερά είναι.Το σκέφτεται λίγο ο πρώτος και λέει:- Κοίτα ρε την άτιμη, πως πιάστηκε από τα κάγκελα!







Μια ξανθιά οδηγούσε το αμάξι για να πάει στην δουλειά της. Κάποια στιγμή φτάνει σε ένα κόκκινο φανάρι και σταματάει. Εκεί που περιμένει έρχεται ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια.Μόλις είχε πλύνει το αμάξι της, και έτσι του κάνει αρνητικό νόημα και του δίνει 50 λεπτά.Εκείνος της λέει σε σπαστά ελληνικά:- Ευχαριστώ κυρία, είστε πολύ όμορφη!Ανάβει πράσινο το φανάρι και συνεχίζει την διαδρομή της.Στο επόμενο φανάρι εμφανίζεται πάλι ο ίδιος Πακιστανός, πάει πάλι να της καθαρίσει το τζάμι και ακολουθεί η ίδια διαδικασία.Στο επόμενο φανάρι πάλι ο ίδιος Πακιστανός και γίνονται πάλι τα ίδια.Επαναλαμβάνεται αυτό καμιά δεκαριά φορές.Αφού φτάνει ένα ακόμα κόκκινο φανάρι η ξανθιά βλέπει τον ίδιο Πακιστανό, του κάνει νόημα να πλησιάσει και του λέει:- Αν σου δώσω 10 ευρώ, θα μου πεις πως το κάνεις και εμφανίζεσαι σε όλα τα φανάρια;- Αν μου δώσετε 10 ευρώ, λέει ο Πακιστανός χαμογελώντας, θα σας πω και πως να βγείτε από την πλατεία!




Βγαίνει ένας Πόντιος από το σπίτι του πατάει μια μπανανόφλουδα, γλιστράει και πέφτει.Την άλλη μέρα ξαναβγαίνει από το σπίτι του, βλέπει πάλι μια μπανανόφλουδα και λέει: - Φτου γαμώτο, πάλι θα πέσω!!




Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του να πέσεις από την καρέκλα σου και του να πέσεις σε έναν γκρεμό;- Στην περίπτωση της καρέκλας ακούγεται: "Μπουμ! Ααααα!"Ενώ στην περίπτωση του γκρεμού ακούγεται: "Αααααα! Μπούμ!"




Πριν τον γάμο:Γιώργος:Επιτέλους, μου είχες λείψει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Μαρία:Θέλεις να φύγω;Γιώργος:Όχι, ούτε που να το σκέφτεσαιΜαρία:Μ' αγαπάς;Γιώργος:Φυσικά, όσο πάει και πιο πολύ.Μαρία:Με έχεις απατήσει ποτέ;Γιώργος:Όχι βέβαια.Μαρία:Θα με φιλήσεις;Γιώργος:Οπωσδήποτε.Γιώργος:Ποτέ, εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος!Μαρία:Μπορώ να σε εμπιστευτώ;Γιώργος:Ναι.Μαρία:Αγάπη μου.Μετά τον γάμο.Απλά διάβασε τον διάλογο ανάποδα...







Ο γύφτος προσπαθούσε να διώξει απο το τσαντίρι το γυφτάκι για να κάνει sex με την γύφτισα και του λέει:- Πάρε 1 ευρώ και πάενε στο πιρίπτερο να πάρεις μια τσικουλάτα.- Όχι, ντεν τέλω, λέει το γυφτάκι.- Αντε πάενε να πάρεις τσίκλες.- Ντεν τέλω.- Αντε πάρε 5 ευρώ και πάρε μια τσακούλα καραμέλες.- Ντε τέλω είπα.- Ε, τί τέλει; ρωτάει ο γύφτοςΚαι λεει το γυφτάκι: - Να ντώ τέλω!!

Ένας πολύ κοντός άνθρωπος μπαίνει σε ένα μαγαζί να αγοράσει ένα σόρτς. Η υπάλληλος του δίνει ένα να το δοκιμάσει: - Α! αυτό σας πάει θαυμάσια, του λέει η πωλήτρια, που θέλει οπωσδήποτε να πουλήσει.- Λέτε;- Μα και βέβαια! Είναι ακριβώς το νούμερο σας!- Χμμ... καλό είναι δε λέω, αλλά με ενοχλεί λιγάκι στις μασχάλες!







Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει αυτοκίνητο.- Τί θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτοκίνητου, λέει ο Λαρισαίος.- 4x4; ρωτάει ο πωλητής.- Τι να του κάν' κύριεμ'; 3x3 είναι το γκαράζ μου! Που να το βάλω;- Να πάρετε τότε ένα Αλμέρα, προτείνει ο πωλητής.- Αααα! Κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι αλλ' μέρα!



Ένας φουκαράς αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια. Τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια. Το δέρμα του ήταν κατακόκκινο, γεμάτο φουσκάλες και οτιδήποτε άγγιζαν τα μπούτια του και του προκαλούσε φοβερό πόνο.Ο γιατρός τού έγραψε ενδοφλέβιες ενέσεις με νερό και ηλεκτρολύτες, ένα ήπιο ηρεμιστικό και Βιάγκρα.Ξαφνιασμένη η νοσοκόμα ρώτησε:- Τι καλό θα του κάνει το Βιάγκρα σε αυτή την κατάσταση; Και ο γιατρός:- Θα κρατάει το σεντόνι μακριά από τα μπούτια του.






Ήταν ένας τραυλός και πάει σε ένα βιβλιοπωλείο.- ΘεΘεΘεΘεΘεΘέλω δουδουδουδουδουλλλλλλειά.- Εντάξει, λέει ο βιβλιοπώλης. Αν πουλήσεις αυτά τα βιβλία σε 3 μέρες θα το σκεφτώ.Μετά από 3 μέρες πάει ξανά ο τραυλός στο βιβλιοπωλείο.- Τα πουπουπούλλλλησα!- Εντάξει, λέει ο βιβλιοπώλης. Αν πουλήσεις αυτά τα 5 βιβλία σε 3 ώρες θα έχεις πάρει την δουλειά.Μετά από 3 μέρες πάει ξανά ο τραυλός στο βιβλιοπωλείο.- Τα πουπουπούλλλλησα!- Ωραία. Την δουλειά την πήρες, αλλά μπορείς να μου πεις πώς πούλησες τόσα βιβλία τόσο γρήγορα;- Εεεεεε, τους έλελελεγα, θέθεθεθεθεθεθελετε νανανανανανανα τα αγογογογογοράσετε ή ναννανανα σασασασασας τα διαδιαδιαβαααασσσω;






Ένας μαύρος περπατά κάπου στη Ν. Αφρική και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι. Το ανοίγει και βλέπει μέσα $200.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio.Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι σκέφτεται: "Ωραία!!! Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλύτερη ζωή!"Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισιτήριο για Αθήνα.Περνά τον έλεγχο επιβατών.Ανετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Ποιος τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio...Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας.Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας ελέγχει το διαβατήριό του. Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα: Leonardo Di Caprio.Κοιτάζει τον επιβάτη: Μαύρος, κατάμαυρος!!!Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα:- Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι;- Τι θες ρε;- Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε;;;







Κάποτε πάει μια γυναίκα στο Παράδεισο και λέει στον Αγιο-Πέτρο ότι ψάχνει τον άντρα της. - Πώς ήταν ο άντρας σου; ρωτάει ο Αγ. Πέτρος. - Τον έλεγαν Μιχάλη και ήταν ξανθός με μουστάκι. - Όλοι οι Μιχάληδες είναι ξανθοί και έχουν μουστάκι. Καμιά άλλη πληροφορία; λέει ο Αγ. Πέτρος. - Του είχα πει ότι όποτε τον απατώ θα κάνει και μια στροφή. - Ααα, το Μιχάλη το σβούρα θες!

120 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ολα ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο με κανες και γελασα πρωι πρωι μετα απο μια ψυχρολουσια που ειχα.Καλημερα

jacki είπε...

Χαχ.. Καλό.. Να είσαι καλά. Γέλασα με την ψυχή μου..

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα Σκρουτζακο!
Τελεια ολα, αρχισε η μερα με καλη διαθεση, αλλα κυριως αυτα με πεθερα, μπανανα, ξανθια, μαυρουλη απαιχτα!!!

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Αχ Σκρουτζάκο να 'σαι καλά! Σήμερα τα χρειαζόμουν!
Καλημέρα!

JD είπε...

ενταξει με διαφορα καλυτερο το "αφου τα ξερεις γιατι δε τα λες"

Καλη εβδομαδα!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα!!!!
Τρομερά όλα!!Καλή σου μέρα!

Maria Tzirita είπε...

Πράγματι γέλασα, είδικά με το τελευταίο! Να'σαι καλά, καλή βδομάδα!

SOCRATES είπε...

xa xa xa ΄φοβερα ανεκδοτα, ειδικά αυτο με το κοτοπουλο... χα χα χα

b|a|s|n\i/a είπε...

χαχαχα! αυτό με την ξανθιά και την πλατεία και τον ντικάπριο!! :))
έτσι! πάλι καλά που έχουμε και σένα και μας κάνεις και (χαμο)γελάμε κάθε εβδομάδα με τα ανέκδοτα. να 'σαι καλά! πολύ καλή εβδομάδα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Eτσι, να ξεκινάει η βδομάδα με χαμόγελο!!
Καλή σου βδομάδα Σκρουτζάκο μου:)

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

χαχαχα,ρέ τη ξανθιά τί έπαθε πάλι!!
Νάσαι καλά Σκρουτζάκο,μ'έκανες και γέλασα λίγο σήμερα..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

thanasis.Ω!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

jacki.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

BUTTERFLY.Ω!!!ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

JD.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σινεφίλ 91.Ω!!! ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ Μaria Tzirita.NA EIΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σωκράτης Ε.Αντωνακάκης.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

basnia.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται ρε Τζέϊ Κέϊ;; Καλά, αλλά τα καλύτερα η πεθερά, ο Γιώργος κι η Μαρία, κι ο Αφρικάνος. Εντάξει ρε είπαμε, έχουνε τις παραξενιές τους οι Λαρισαίοι αλλά δεν μιλάνε κι έτσι, ούτε νομίζουν ότι η Πρωτεύουσα της χώρας είναι η Λάρσα! Είπαμε! Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να διαγράψεις είναι αυτό με την ξανθιά, είναι το πακιστανό πιο έξυπνο από το ξανθό 'μωρό', μην τρελαθούμε.........

Aspa είπε...

Η εβδομάδα ξεκίνησε άσχημα με το σεισμό της Ιταλίας οπότε ευπρόσδεκτα όλα τα ανέκδοτα για να ξεχαστούμε λιγάκι!

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Με την πεθερά που γραπώθηκε απ' τα κάγκελα γέλασα πολύ και με τον τιτανικό :)

Καλή βδομάδα Σκρουτσάκε

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Χαχαα....όλα ωραία αλλά με τον ΚΑΡΑ-ΚΑΤΑ-καμένο Τιτανικό πολύ το διασκέδασα.
Χρειάζονταν τα ανέκδοτά σου, έτσι για να ξεχάσουμε τη συννεφιά και το κρύο

Καλή σου εβδομάδα!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

*Κορίνα* είπε...

Τι ωραία που ήταν όλα!
Φιλιά πολλά καλέ μου!!!

an-upomoni είπε...

Φοβερά, να σαι καλά!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πολύ καλά ήταν όλα. Γέλασα με την ψυχή μου, να είσαι καλά, καλή εβδομάδα!!!

Skouliki είπε...

αυτο
"Μπουμ! Ααααα!"Ενώ στην περίπτωση του γκρεμού ακούγεται: "Αααααα! Μπούμ!"



τελειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχα

Antianemikos είπε...

Ωραία ανέκδοτα φίλε SKROYTZAKOS να σαι καλά με έκανες και γέλασα!
Άντε καλή βδομάδα να 'χεις!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Το πόσο γέλασα με τα αστεία που μοιράστηκες μαζί μας δεν λέγεται... το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο!

Να είσαι πάντα καλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κωνσταντίνος Κόλιος.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αspa.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΜΟΥΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Freddy.Ω!Ω!!!ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΛΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑΝΤΙΑ-ΒΑD RELIGION 7.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΔΕΣ Η ΞΑΝΘΙΑ;ΧΕ ΧΕ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αntianemikos.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Skouliki.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Stavroulazerva.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

un-upomoni.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Spider.Ω!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Little Hope Flags είπε...

"Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε;;;"
Με αυτό γέλασα πιο πολύ απ'όλα!

Καλή εβδομάδα να έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα παπί!!!!
ευχαριστούμε για το γέλιο
φιλιάαααααααααααααα

Dreamy Cloud είπε...

Τι τέλεια που είναι, όσο πάνε και γίνονται καλύτερα!!!Πολύ γέλιο είχαν.Φιλάκια πολλά!!!

Μάτα είπε...

Χαχαχαχαχααχ!Νάσαι καλά!Πολύ καλή αρχή στην εβδομάδα!

Φιλάκια

stratos o ψήστης είπε...

μου έφτιαξες το βράδυ να είσαι καλά
Υ.Σ.χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Χα χα! Ωραία όλα!
Άκου άλλο ένα.

Ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας πάνε σ' ένα κλαμπ.
Κωστίκας. Γιωρίκα, τι είναι αυτό εκεί πάνω;
Γιωρίκας. Ηχείο.
Κωστίκας. Άντε ρε! Σιγά μην είναι κι η Μυτιλήνη!

Καλό βράδυ!

Τάσος είπε...

Νανανανανανα σασασασασαςςςςς ππππππωω κικικικι εεεεεεγγγώωω έεεεεεενννννννναααααα ??????

Την καλησπέρα μου φίλε

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό με το Viagra και το άλλο με τον πατέρα του Δημητράκη ήταν όλα τα λεφτά! Να σαι καλά! Μου ανέβασες την διάθεση! Καληνύχτα!

eirini είπε...

χαχαχα!!!!!!!!! Καλή εβδομάδα Σκρουτζάκο μου αγαπημένε!

Leviathan είπε...

ena kai ena ola!!na sai kala!!gelasa poli!!exeis prosklisi!!!filiaaaa!!! :) kali evdomada!! :)

theodora είπε...

ax preepei na vazoume to xmogelo sti zoi mas..
kali evdomada na xeis! ;)

Unknown είπε...

σκρουτζάκο καλή εβδομάδα...
νάσαι καλά...
η ξανθια στην πλατεία...χαχαχα

koritsaki me ta polla mallia είπε...

χιχιιχιι! :D

καλή εβδομάδα skroytzako! πάντα τέτοιες αναρτήσεις για να μας φτιάχνεις το κέφι!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

everything53 είπε...

Σκρουτζάκο καλή εβδομάδα!

Πολύ ωραία τα ανέκδοτα!

Να 'σαι καλά!

Μαρια Νικολαου είπε...

Πολυ καλα ολα
και οτι πρεπει για πρωινό ξυπνημα που λενε
Καλημερα ολη μερα

Σπύρος είπε...

Είναι όλα τέλεια σε ευχαριστούμε για την συντροφιά γέλιου :) φιλια

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα καλέ μου φίλε.Πάντα να μας κάνεις να γελάμε και να σκορπάς απλόχερα μια νότα αισιοδοξίας.

117 είπε...

καλημέρα! φοβερά ανέκδοτα, ειδικά αυτό με την ξανθιά και τον πακιστανό! τα λέμε

anna είπε...

Άπαιχτος όπως κάθε φορά!!!Μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας!!!Καλημέρα.

Ιφιγένεια είπε...

Τι καλύτερο από το να ξεκινάς τη μέρα σου με γέλια !! Αλλιώς δεν άντεχεις ....


Καλημέρες !!!!!!!!!!!!!

Φυγή είπε...

Καλή εβδομάδα και σε σένα με πολύ πολύ γέλιο σαν το σημερινό με τα ανέκδοτα που επέλεξες : )))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Carina.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Λένα.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Dreamy Cloud.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΩΡΑΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μάτα.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Stratosgr.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Pink Floyd.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ.Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ super.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Λέτα.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΕΤΟS.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

eirini.ΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

eirini ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΩΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Leviathan.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΟΥΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Φυγή.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ιφιγένεια.Ω!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ.ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

αnna.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

117.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

LOCKHEART.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μαρία Νικολάου.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

everything 53.ΚΑΛΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΩΤΕΙΝΗ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κoritsaki me ta polla mallia.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΕΦΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

homemade.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ;ΧΕ ΧΕ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ theodora.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

πολύ ωραία ανέκδοτα μεγάλη πλάκα καλημέρα! και χρονια πολλά για τα γενέθλια που πέρασαν...πολύχρονος και ο,τι επιθυμείς...

manetarius είπε...

χαχαχαχαχαααα... βρε τον Μιχάλη τον σβούρα...χαχαχχαααα...
..αφού τα ξέρεις γιατί δεν τα λες..χαχαχαχαχαα!
Καλή εβδομάδααα!

επί λέξει είπε...

Γέλασα με την καρδιά μου, αλλά ακόμα περισσότερο γέλασα πικρά με το ανέκδοτο, που αναφέρεται στην παιδεία μας. Υπάρχουν στ' αλήθεια και δεν είναι ανέκδοτο παιδιά με πενιχρές γνώσεις. Και δε φταίνε αυτά. Πίστεψέ με. Μιλάω εκ πείρας.

Φιλιά

Olga είπε...

Εγώ τα διάβασα σήμερα Τρίτη που 'ηρθα στο γραφείο, και μούφτιαξες την μέρα!Να ζήσεις...χίλια χρόνια!!Αυριο θα τα διαβάσουμε και με τις...άλλες...Καλό απογευμα...

"ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ" είπε...

Σκρουτζάκο να είσαι καλά!
Πόσο έχουμε ανάγκη το γέλιο...είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν με το σεισμό.
Σε ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στη βδομάδα σου!
ΟΛΓΑ

evi είπε...

Πολύ καλή η σκέψη σου να μας κάνεις να γελάσουμε και λίγο,συνέχισε έτσι πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο!

Γαλάτεια είπε...

Πολυ καλα ολα Skroutzako!!!!!!!!!
Να'σαι καλα που με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Γαλάτεια.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

evi.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Οlga.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

aa.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

manetarious.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ευη Καφούρου.Ω!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ είπε...

Ωραία ανέκδοτα :):):):)
καλησπέρα χαμογελασή!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KITΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Marlou Xintarianou είπε...

γεια σου σκρουτζακο!!! τι μμου κανεις??? εγω χαθηκα λιγακι!!!! ελπιζω ολα καλα και να μη χρειαζομαστε ανεκδοτα για να γελαμε λιγακι

everything53 είπε...

Σκρουτζάκο, όταν μπορέσεις πέρνα για ένα παιχνιδάκι :)

iLiAs είπε...

..γελιο ολη τη βδομαδα :)

Καλημέρα :)

Σταλαγματιά είπε...

Μικρέ μου σκρουτζάκο χαίρομαι που σε συναντώ ξανά και μάλιστα με χαμόγελο πλατύ !!

Σε φιλώ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Anastasia.Ω!!!!!!!ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μarlou.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΙΣ 2/4.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

iLias.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

everything 53.Ω!!ΕΡΧΟΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ.

Διάττων είπε...

Μας προσφέρεις ευχάριστες νότες με την παρουσία σου στο διαδίκτυο και σ' ευχαριστούμε γι' αυτό...

Ounkas είπε...

Καλημέρα φίλε μου. Μου έφτιαξες την διάθεση με τα ανέκδοτα σου!

Χαθηκα αλλα εκανα μια εγχείρηση στο γονατο μου ενα μηνα τωρα...

βρίσκομαι στην ανάρρωση αλλα εχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου. Ομως ολα πανε καλα.
Ευχομαι να εισαι καλα και εσυ αλλα και ολοι οι φίλοι μας εδω!

Θα τα πούμε σύντομα.

Λουλούδι είπε...

Nασαι καλα,μου εφτιαξες την διαθεση και το ειχα αναγκη,φιλια σκρουτζακο.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Λουλούδι.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ounkas.Ω!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Diatton.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

eirini.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΛΩΣ.

thomai είπε...

Μπράβο βρε Σκρουτζάκο με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα.
Να είσαι καλά και να μας κάνεις να γελάμε πάντα έτσι.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

thomai.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΛΟΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.