Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ.








Η καινούργια και ωραία δασκάλα κάνει μάθημα και ο επιθεωρητής κάθετε σε ένα θρανίο και επιθεωρεί. Σε κάποια στιγμή η δασκάλα σηκώνει το χέρι της, γράφει μια δύσκολη λέξη στον πίνακα και ρωτά τα παιδιά ποιος μπορεί να την διαβάσει. Την ώρα όμως που σήκωσε η δασκάλα το χέρι της, για να γράψει τη λέξη, σηκώθηκε λίγο η φούστα της και φάνηκε το μπούτι της, το οποίο βλέποντας το ο γέρος επιθεωρητής αναφωνεί ψιθυριστά:
_«Πω – πω μπούταρος!»
Ακούγοντας αυτό ο Μπόμπος σηκώνει το χέρι του, για να πει και Βλέποντας αυτό η δασκάλα γυρνά και του λέει:
_ Έλα Μπόμπο λέγε.
Και ο Μπόμπος:
_Η λέξη που γράψατε κυρία είναι η λέξη «μπούταρος»,
Ακούγοντας αυτό η δασκάλα νευριάζει και διατάζει το Μπόμπο να βγει έξω από την αίθουσα. Υπακούοντας ο Μπόμπος απομακρύνεται και όταν περνά δίπλα από τον επιθεωρητή του λέει ψιθυριστά:
_Αλλη φορά, ρε βλάκα, άμα δεν ξέρεις, να μη μιλάς!

Στην πισίνα καταφθάνει μια σούπερ γκόμενα και βλέποντάς την ο ένας από τους δυο άντρες που καθόταν εκεί λέει στον άλλο.
_Πω πω, μάλλον Ιταλίδα είναι.
_Μπα, Γερμανίδα πρέπει να είναι.
Ωστόσο ακούγεται αυτή να λέει: Χάνς, Χανς….
_Είδες ρε που στα ‘λεγα, είναι Γερμανίδα, λέει ο ένας.
-Έχεις δίκιο, του απαντά ο άλλος. Προτού, όμως, τελειώσει την φράση ακούγεται η γκόμενα να λέει πάλι σε κάποιο φίλο της λίγα μέτρα πιο μακριά.
_Χάνς, Χάνις, Μήκιο μου, το νιρό είνι ζεστό!



Είναι ένας τύπος, ο οποίος γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά του, βλέπει το θυρωρό να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει:- Εγώ έχω πάει με όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας εκτός από μία.Συνεχίζει ο τύπος να περπατά χωρίς να δείξει οτι άκουσε και φτάνει στο διαμέρισμά του. Εκεί, βλέπει τη γυναίκα του και της λέει:- Γυρίζοντας άκουσα το θυρωρό να λέει ότι έχει πάει με όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας εκτός από μία. Και η γυναίκα του του απαντά:- Αυτή η ψηλομύτα του τρίτου θα είναι!!!






Γυρίζει ο άντρας εξουθενωμένος απο την δουλειά.Ανοίγει την ντουλάπα και λέει:- Φορέματα, φορέματα, φορέματα, γειά σου κουμπάρε, φορέματα, φορέματα... Μα τί τα κάνεις ρε γυναίκα τόσα φορέματα;






Ήταν ένας Γερμανός, ένας Τούρκος και ένας Έλληνας και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο. Αλλά ήταν άφραγκοι και είπαν να πάρουν ένα μονόκλινο δωμάτιο και να κοιμούνται με βάρδιες.- Το μοναδικό μονόκλινο δωμάτιο που έχω, λέει ο ρεσεψιονίστας, έχει ένα φάντασμα. Το διάσημο Φάντασμα Με Τα Δώδεκα Σώβρακα!- Εντάξει, δεν μας πειράζει, λέει ο Έλληνας.Πηγαίνει πρώτα ο Τούρκος για ύπνο.Ξαφνικά ξυπνάει και ακούει:- Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα! Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα!Τρομάζει, πηδάει από το παράθυρο και πεθαίνει!Μετά πάει ο Γερμανός για ύπνο:- Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα! Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα!Τρομάζει, πηδάει από το παράθυρο και πεθαίνει κι αυτός!Ήρθε η σειρά του Έλληνα. Ξυπνάει μέσα στον ύπνο του και ακούει:- Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα! Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα!Γυρνάει πλευρό ο Έλληνας και ξανακοιμάται.Μετά από λίγο:- Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα! Είμαι το φάντασμα με τα 12 σώβρακα!Λέει ο Έλληνας αγανακτισμένος:- Μου δίνεις το ένα γιατί χέστηκα;






Ένας βλάχος αποφασίζει να αφήσει το χωριό και να πάει σαφάρι στην Αφρική.Όταν γυρνά, τον ρωτάνε όλοι για τις εντυπώσεις του, για το τί είδε εκεί που πήγε...- Είδα λιοντάρια, λέει ο βλάχος.- Τι είν' του λιουντάρ';- Πως είναι το γομάρ', μόνο με πιο μεγάλο κεφάλι.- Τί άλλο είδες;- Είδα μια καμηλοπάρδαλη.- Τι ειν' η καμηλοπάρδαλη;- Πως είναι το γομάρ', μόνο με πιο μακρύ λαιμό!- Τί άλλο είδες;- Είδα έναν βόα.- Βόα; Τί ειν' αυτό;- Πως είναι το πουλί από το γομάρ'; Χωρίς το γομάρ'!






Ο Καρδιτσιώτης οδηγός, ακούει περιοδικά κάτι κτύπους στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου του. Πηγαίνει λοιπόν στο συνεργείο και λέει στον τεχνίτη:- Κάπ κάπ, κάτ κάτ, κάτ κάν, γκάπ γκάπ!!!(Κάπου-κάπου, κάτω-κάτω, κάτι κάνει γκαπ-γκαπ).







Όδηγούσε το αμάξι του ένας Λαρισιώτης στην Αθήνα. Σε κάποια στιγμή αλλάζει λωρίδα χωρίς να ανάψει το φλας. Οπότε του φωνάζει ένας Αθηναίος:- Ε μπάρμπα, το φλας!!! - Και βέβια το φλάω, καινούργιου είναι!







Ένας βαρκάρης αφού έπλυνε την βάρκα του έριχνε τα νερά στην θάλασσα με έναν τενεκέ.Κάποιος που τον είδε γύρισε και του είπε:- Αντί να κάθεσαι και να παιδεύσαι, γιατί δεν κάνεις μία τρύπα στην βάρκα να φύγουν τα νερά;
Ο γιος του παπά της ενορίας, μόλις πήρε την άδεια οδήγησής του, και ρώτησε τον πατέρα του αν θα μπορούσε πλέον να οδηγεί το αμάξι της οικογένειας. Ο παπάς μόλις το ακούει αυτό του λέει: - Ακου γιε μου, θα κάνουμε μια συμφωνία: Όταν περάσεις όλα τα μαθήματα που χρωστάς στη σχολή σου, βγάλεις το σκουλαρίκι και κόψεις τα μαλλιά σου, θα σου δώσω το αμάξι. Περνάει λοιπόν κανένα δίμηνο, και ο γιος ξαναρωτάει τον πατέρα του για το αμάξι, οπότε ο πατέρας του του λέει: - Ξέρεις γιε μου, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Στην εξεταστική πέρασες όλα τα μαθήματα, έβγαλες το σκουλαρίκι, αλλά δεν έκοψες τα μαλλιά σου! - Ξέρεις μπαμπά... απαντάει ο γιος, το ξανασκέφτηκα αυτό με τα μαλλιά, και είδα ότι και ο ίδιος ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν μακριά μαλλιά... Και συμπληρώνει ο πατέρας του: - ...Ναι, και όπου πήγαιναν, πήγαιναν με τα πόδια.






Για πές μου Γιώργο δύο αντωνυμίες.- Ποιός, εγώ;- Πολύ καλά, ο επόμενος.







Ο μικρός Γιώργος τρέχει να γυρίσει σπίτι του, και πέφτει πάνω σε έναν κύριο.- Μα γιατί δεν προσέχεις που πας παιδάκι μου; Γιατί βιάζεσαι τόσο;- Πηρα κακούς βαθμούς και βιάζομαι να πάω σπίτι γιατί η μαμά θα μου δώσει δύο ξυλιές!- Και βιάζεσαι τόσο πολύ να τις φας;- Και βέβαια! Γιατί αν γυρίσει ο πατέρας μου, θα μου δώσει περισσότερες!




Mια φορά ζήτησε η μαμά από τον Τοτό να πάει να πάρει 3 γάλατα ΝΟΥΝΟΥ.Επιστρέφει ο Τοτός, και έχει αγοράσει μόνο ένα.- Γιατί δεν πήρες 3 όπως σου ζήτησα; ρωτάει η μαμά.- Μαμά, σου πήρα το μοναδικό ΝΟΥΝΟΥ που είχε το σουπερμάρκετ. Κι αυτό το ξέρω γιατί έξω από το σουπερμάρκετ είχε μία αφίσα που έλεγε: "Γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα!!"



Aμέσως μετά τον γάμο τους, λέει ο Γιώργος στη Μαρία: - Κάθε φορά που με απατάς, θα βάζεις έναν κόκκο ρυζιού στον κουμπαρά σου. Tο ίδιο θα κάνω κι εγώ και όταν έρθει η επέτειός μας θα τους ανοίξουμε. Όταν έρχεται η πρώτη τους επέτειος, η Μαρία λέει στον Γιώργο: - Για να δω αγάπη μου, πόσες φορές με απάτησες φέτος; Ανοίγει λοιπόν τον κουμπαρά του ο Γιώργος και βγάζει 7 κόκκους ρύζι. H Μαρία λέει ανακουφισμένη: - Αχ, τι καλό άντρα πού χω εγώ! Ανοίγουν και τον κουμπαρά της Μαρίας και βγάζουν έναν μόνο κόκκο ρύζι! O Γιώργος, ψιλοενοχλημένος λέει στη Μαρία: - Καλά, πήγες μόνο με έναν... Αλλά θέλω να μάθω με ποιόν! Και η Μαρία ατάραχη: - Αγάπη μου, θυμάσαι χτες που μου ζήτησες ρυζόγαλο; Ε, μας είχε σωθεί το ρύζι...










Ήταν μια φορά και έναν καιρό μια γυναίκα που περπατούσε στο δάσος. Βλέπει έναν βάτραχο παγιδευμένο σε κάτι κλαδιά. Της λέει λοιπόν ο βάτραχος: - Αν με ελευθερώσεις, θα πραγματοποιήσω τρεις επιθυμίες σου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα τον ελευθερώνει και τότε της λέει ο βάτραχος: - Ξέχασα να σου πω ότι η κάθε επιθυμία σου θα εκπληρώνεται στο δεκαπλάσιο για τον άντρα σου. - Εντάξει, λέει η γυναίκα και έτσι αρχίζουν. Η πρώτη ευχή της ήταν να γίνει η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. - Μην ξεχνάς όμως, της λέει ο βάτραχος, πως ο άντρας σου θα είναι δέκα φορές πιο όμορφος από εσένα. - Δεν πειράζει, λέει αυτή, αφού και εγώ θα είμαι η πιο όμορφη στον κόσμο θα έχει μάτια μόνο για μένα. Και έτσι γίνεται η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η δεύτερη ευχή της ήταν να γίνει η πιο πλούσια στον κόσμο. - Εντάξει, λέει ο βάτραχος, όμως και ο άντρας σου θα είναι δέκα φορές πιο πλούσιος από εσένα. - Δεν πειράζει, λέει αυτή, ότι είναι του άντρα μου, είναι και δικό μου. - Και τώρα ώρα για την τελευταία σου ευχή. - Θέλω να πάθω ένα πολύ πολύ μικρό έμφραγμα. Ηθικό δίδαγμα: ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ






Ονόμασε μια γυναίκα πουλάκι και θα χαμογελάσει.....Αν την πεις κότα θα....θυμώσει.Ονόμασε μια νεαρή γυναίκα μάγισσα και θα ευχαριστηθεί.Πες όμως μάγισσα μια γριά και θα συνοφρυωθεί....Ονόμασε ένα κορίτσι γατάκι.....και θα της αρέσει...πες την όμως γάτα και θα σε μισήσει...






Ρωτάει ο μαιευτήρας την ετοιμόγεννη: - Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό; Και αυτή:- Όχι. Δεν τα πάνε καλά με τον σύζυγό μου






Ο οδοντίατρος λέει στον Λαμπρίκα:- Γιατί με πληρώνεις με πλαστά χρήματα;Και λέει ο Λαμπρίκας:- Γιατί; Και τα δόντια που μου βάζεις, ψεύτικα είναι.






Πεθαίνει κάποιος και πάει στον παράδεισο, χτυπαει την πόρτα, του ανοίγει ο Αγ.Πέτρος και του λέει να περάσει.Μπαίνει μέσα και βλέπει άλλα δύο άτομα. Ο ένας διάβαζε και ο άλλος κοιμότανε. "Ας ξεκουραστώ και εγώ", σκέφτεται και ξαπλώνει στον καναπέ για έναν υπνάκο.Ξαφνικά ακούει από κάτω μουσική, γλέντια, γέλια... Κοιτάει λοιπόν κάτω στην Κόλαση και βλέπει να χορεύουν και να γλεντάνε.Πάει στον Αγ.Πέτρο και του λέει:- Αγιε Πέτρο μου, να σου πω... Γιατί αυτοί εκεί κάτω χορεύουνε και τραγουδάνε και εμείς εδώ τίποτε;- Και τι θες τώρα, του λέει ο Αγιος Πέτρος. Για τρία άτομα να βάλω ορχήστρα;






79 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα SKROYTZAKO!!!!

mahler76 είπε...

να είσαι καλά μικρούλι με έκανες και γέλασα. Κορυφαίο αυτό με την ψηλομύτα του Τρίτου χαχαχα

Σταλαγματιά είπε...

Καλημέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο :))))))))))))

Φιλιά μικρέ μου και καλή εβδομάδα

mmfevgati είπε...

καλημερα και καλη εβδομαδα. μας χρειαζοταν λιγο γελιο, για να ανεβει η ψυχολογια μας. νασαι καλα σκρουζακο.

roadartist είπε...

Καλημέρα κ καλή χαμογελαστή εβδομάδα Σκρουτσάκο!!!

55fm είπε...

Καλή βδομάδα Σκρουτζάκο!
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου περί κεφιού και γέλιου και μάλιστα θα συμπλήρωνα να αρχίζει και να τελειώνει η βδομάδα έτσι!
Για να μη μπερδευτείς απο την παρέα του χαρταετού είμαι και πέταξα και σε αυτό το νέο μπλόγκ.
Να είσαι καλά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή βδομάδα, πάντα με χαμόγελο Σκρουτζάκο μου:)

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Τέλεια όλα αλλά αυτό με τον Λαρισαίο αμίμητο!!Καλή εβδομάδα

THANASIS MAKEDONAS είπε...

μπραβο φιλε μας εφτιαξες την μερα

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Χαχαχα! Να σαι καλά! Μου έφτιαξες το κέφι! Δεν είμαι και στα καλύτερά μου -λόγω ίωσης- και το χρειαζόμουν! Καλή βδομάδα!

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

Απίθανα ! καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

D.Angel είπε...

Kαλή εβδομάδα με πολλά χαμόγελα!!!
kisses

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Πολύ όμορφα όλα, δε ξέρω πιο να ξεχωρίσω:)

Καλή βδομάδα με γέλιο και κέφι:)

BUTTERFLY είπε...

Να 'σαι καλα βρε Σκρουτζακο!Ομορφα!
Επιτελους, ανταποκριθηκα στνν προσκλησουλα σου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Λένα.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Mousikoulis είπε...

Γεια σου θειο :p

Καλά όλα αλλά παλιά! το μόνο που δεν ήξερα ήταν ο μπουταρος! Πολυ καλό! χεχε!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Μahler 76.ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.ΧΕ ΧΕ!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αναστασία KAΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

mmfevgati.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

roadartist.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

50fm.Α!!ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΛΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Carpe Diem.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Θανάσης.KΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Gi Gaga Kouni Beli.Ω!!ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ευη Καφούρου.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

dreamer-angel.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κωνσταντίνος Κόλιος.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΛΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

BUTTERFLY.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ.

Μάτα είπε...

Χαχαχαχαχα!Νάσαι καλά μας έκανες και γελάσαμε!

Καλή σου βδομάδα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Mousikoulis.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μάτα.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

olivetreegirl είπε...

Γεια σου βρε Σκρουτζάκο μου με τα ωραία σου! Καλό μήνα και καλή βδομάδα σου εύχομαι!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Να ΄σαι καλά μας διασκέδασες πάλι! Φιλιά!

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Όλα τέλεια Σκρουτζάκο!
Καλή βδομάδα!

rain είπε...

Μωρέ κέφια!!!
Να'σαι καλά..
Καλή βδομαδούλα

Artanis είπε...

Χα,χα,χα,χα,χα,χα, πολύ ωράια όλα...
Καλό σου βράδυ, φιλιά...

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Εύχομαι αυτός ο μήνας των λουλουδιών να σου χαρίσει απλόχερα πολύ γέλιο…
Μου έφτιαξες τη διάθεση!
Να είσαι πάντα καλά!

Shadow είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ωραία!!! Καλό μήνα JK έστω και αργά!

ΑΝΝΑ είπε...

Πάντα έτσι να ξεκινάς την εβδομάδα μας.... Με χαμόγελο...

Φιλιά πολλά καλέ μου Σκρουτζάκο....

If...ιγένεια είπε...

Καλο μηνα!

jf είπε...

Σε εξουσιοδοτούμε να μας 'φτιάχνεις' τη βδομάδα! :))

Καληνύκτα jk

Διάττων είπε...

Καλή βδομάδα με χιούμορ και καλή διάθεση όπως ξέρεις πολύ καλά να μας τα δίνεις...

Dreamy Cloud είπε...

Καλή εβδομάδα!!Θα απαντήσω και στο παιχνιδάκι που με κάλεσες τις επόμενες μέρες. Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ...
μας έκανες και γελάσαμε λιγάκι.

Φιλιά

Γαλάτεια είπε...

Eυχαριστουμε που μας χαριζεις τοσο κεφι Σκρουτζακο!!!
Καλη εβδομαδα!

evi είπε...

Μια χαρά η ιδέα σου να μας κάνεις να χαμογελάσουμε Σκρουτζάκο μου,την πρόσκλησή σου για το παιχνιδάκι δεν την ξέχασα,θα παίξω σε 2-3 μέρες.Καλή βδομάδα και καλό μήνα.

thomai είπε...

Καλημέρα, αν δεν μας ξεκινήσεις την εβδομάδα με ανέκδοτα δεν πηγαίνει τίποτα καλά. Μου αρέσει, να συνεχίσεις έτσι, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη και με έκανες να γελάσω.

Φιλιά πολλά.

✿ margarita είπε...

Καλησπέρα μικρούλη..:)))

zoyzoy είπε...

Πάρα πολύ καλά!!
Πάντα κέφια!!

Φυγή είπε...

Σε ευχαριστώ για το ευχάριστο διάλειμμα!! Το είχα πραγματικά΄ανάγκη!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

olivetrrgirl.Ω!!ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ;ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΡΧΟΜΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Stavroulazerva.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

PinΚ floyd.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αrtanis.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

rain.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΒOUBOU.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Shadow.Ω!!ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

if...ιγένεια.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

jamanfou.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Diatton.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Dreamy Cloud.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Τonia.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Γαλάτεια.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

evi.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

thomai.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

edelweiss margarita.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ζoyzoy.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ Φυγή.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

Ελενα καπακιώτου είπε...

καληνυχταααααααααααααα καιονειρα γλυκα....

Little Hope Flags είπε...

Πολύ ωραία όλα! Μακάρι να είναι καλή και η δική σου και η δικιά μας εβδομάδα! :)

Καλλιόπη είπε...

καλημέρα φίλε με τα ωραία σου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ζinaa Kapa.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Carina.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλλιόπη.KAΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Πολύ καλή δουλειά SKROYTZAKO!
Χαίρομαι που σε ανακάλυψα.
Να είσαι καλά.
Φιλιά πολλά...