Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ( STRESS)ΤΙ ΛΕΤΕ;;;







ΑΓΧΟΣ....ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΜΑ ΑΓΧΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΙΓΓΩ,ΠΝΙΓΩ.(ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΗ).



ΕΧΕΙ 4 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ.



ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.



ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΧΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ.



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.






ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ;;;



ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΦΘΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ,ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ.



ΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ,ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ;ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ.ΑΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.






ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΣΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΤΟ Γ Ε Λ Ι Ο.





ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.



ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
ΤΙ ΛΕΤΕ;;ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΙ;;;

85 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Λένε πως οσοι χαμογελάνε πολύ, ζούν και περισσότερο!
Χαμόγελο και αισιοδοξία λοιπόν, ακόμα κι αν είναι δύσκολο με τους σημερινούς ρυθμούς που ζούμε!

Dreamy Cloud είπε...

Mπορεί το άγχος να μας πλημμυρίζει κάποιεσ φορές, άλλους πολύ άλλους λιγότερο μα αν σκεφτούμε θετικά και χαμογελάσουμε τότε έρχεται η ηρεμία και το άγχος πάει βόλτα!! Φιλάκια!!!

Hfaistiwnas είπε...

Αυτό είναι!
Μπορούμε να το αποβάλλουμε! Στο χέρι μας είναι.. λίγη συνεργασία με τον εαυτό μας παραπάνω και όλα μπορούν να γίνουν.. :)
Συνήθως εγώ αγχώνομαι χωρίς λόγο.. με λίγη σκέψη το αφήνω πίσω μου.. αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα με ξαναπιάσει..

Maria Tzirita είπε...

Φυσικά και το γέλιο είναι το καλύτερο όπλο κατά του άγχους φίλε μου, αλλά δυστυχώς δε μπορούν να το εφαρμόσουν όλοι οι άνθρωποι. Δυστυχώς γενετικοί παράγοντες καθορίζουν τα επίπεδα του άγχους ενός ανθρώπου, καθώς και ο τρόπος που έχει μεγαλώσει βέβαια, με αποτέλεσμα στην ενήλική του ζωή αυτό να είναι πια κάτι το παγιωμένο που δύσκολα αλλάζει. Συμβουλή μου είναι να μην παίρνουμε καθόλου τη ζωή στα σοβαρά, γιατί έτσι κι αλλιώς για ένα αστείο πρόκειται...
Σε φιλώ!

roadartist είπε...

Το σημαντικότερο είναι το γέλιο. Παρά τις δυσκολίες.. :)

Anestis Ketsetzidis είπε...

Χαρά σ'αυτούς που τα 'γράφουν΄όλα.
Καλό βράδυ σ'όλους.

Unknown είπε...

σωστός!
καλό σου βράδυ!

✿ margarita είπε...

Γι' αυτό κι εγώ σού χαρίζω το πιο λαμπερό μου χαμόγελο μικρούλη..μου αρέσει πολύ να βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους..και πιστεύω ότι ΄το γέλιο βοηθάει πολύ!

Να έχεις ενα όμορφο βράδυ!

D.Angel είπε...

Μια χαρά τα λες αλλά ποιός σ ακούει Σκρουτζάκο!Το γέλιο λείπει δυστυχώς απ τη ζωή ορισμένων ανθρώπων!Φιλιά πολλάααααααααα

Eleni Dafnidi είπε...

Προτείνω να χαλαρώσουμε λίγο και να μην αφήνουμε το κάθετι να μας επηρεάζει. Συμφωνείς;

Μαριάνθη είπε...

Το άγχος είναι το κακό ζιζάνιο στη ζωή μας. Ας το ψεκάσουμε λοιπόν με γέλιο , αισιοδοξία και ηρεμία για να το εξουδετερώσουμε.
Καλές αναρτήσεις Σκρουτζάκο!

mia maria είπε...

Δίκιο έχεις και καλά τα λες, απλώς καμιά φορά ξεχνάμε πόσο εφήμερη είναι η ζωή και τρελαινόμαστε με μικροπράγματα(εγώ πρώτη από όλους)! Ευτυχώς είναι για κάποιες φορές! Καλό βράδυ!

ΕΥΗ ΚΟΥΚ είπε...

Τελικά το γέλιο είναι το μόνο φάρμακο που διατίθεται δωρεάν!!!
Το γέλιο έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως τροποποιεί τα επίπεδα των ορμονών στο αίμα. Οι αλλαγές αυτές είναι ευεργετικές για την καρδιά, τον εγκέφαλο και τα αγγεία.
Αρα λοιπόν καλό έιναι να είμαστε χαλαροί και να παίρνουμε παράδειγμα απο τα μικρά παιδιά που όλα τα βλέπουν θετικά και γελούν με την καρδιά τους!!!!

ikor είπε...

Γέλιο και θετική διάθεση φίλε Σκρουτζάκο!

"Γίνε σίδερο και βράζος, να χτυπάει το άγχος", που έλεγε κι ο Στράτος!
(Είσαι μικρός, μάλλον δεν τον ξέρεις τον κύριο...)

Καλό σου βράδυ φίλε κι εύχομαι να μείνεις πάντα έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Το γέλιο είναι η καλύτερη λύση, ή αν θες το χιούμορ, το να μπορείς να ελαφρύνεις τις καταστάσεις, να δεις την άλλη όψη του καθρέφτη....

Μικρός ήρωας είπε...

Όλα μπορεί να τα νικήσει το γέλιο..η καλή διάθεση γενικώς!!Αλλάζει όλο το πρόσωπο,φωτίζει...ότι και να μας απασχολεί ίσως είναι ο μόνος τρόπος να ξεχαστεί!!Το στηρίζω απόλυτα αυτό..και το προσπαθώ!!Σκρουτζάκι μου..τι θα έλεγες για ένα χαμοοοοόγελο??Μάκια πολλά,να γελάς!!

mahler76 είπε...

εννοείται!!! γιαυτό κι εγώ δεν έχω άγχος, γιατί γελάω συχνά.

mariw είπε...

Η αλήθεια είναι ότι το γέλιο νικάει το άγχος, το γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό. Από την ημέρα που αποφάσισα να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις που προκύπτουν στη ζωή μου με αισιοδοξία και έκανα μότο μου το «κάθε εμπόδιο για καλό», σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού και τα νοσοκομεία με τα οξυγόνα…

Artanis είπε...

Μπα δυσκολεύομαι να γελάσω με τα χαζά αστεία που ακούω κατα καιρούς...Αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι που λειτουργούν καλύτερα κάτω από συνθήκες άγχους...Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ...Φιλιά...

zoyzoy είπε...

Είναι το αντίδοτο του άγχους το γέλιο σίγουρα!Θα πρέπει ν'αναζητούμε λοιπόν τρόπους διαφυγής της καθημερινότητας που μας αγχώνει όπου μπορούμε!
Και ο χώρος σου είναι αρκετά antistress φίλε μου!!

Φιλιά θαλασσινά!!

jacki είπε...

Δε θέλει άγχος η ζωή..
Και ποια είναι τα σημαντικά φίλε μου καλέ;
Ποια είναι αυτά που αξίζει γι αυτά να χάσουμε στιγμές για να χαθούμε στο άγχος μας;

Πολύ όμορφη η ανάρτηση σου... σα μια μικρή μπατσούλα στα μουτράκια μου.
Να είσαι καλά.

Yannis Kapnidis είπε...

Η ευτυχία είναι απόφαση κι από τότε που το πίστεψα κι εγώ, άρχισα να νιώθω λιγότερο άγχος. Είναι θέμα παιδείας η καταπολέμιση του άγχους και όχι θέμα ποσότητας προβλημάτων.

Τι να πουν άλλωστε και οι αφρικανοί, οι οποίοι παρόλα τα προβλήματα επιβίωσης που έχουν, εμφανίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα άγχους στον πλανήτη!

karkinos7 είπε...

Μέσα σε ενά χαμόγελο και σε ένα βλέμμα για μια ελπίδα, για μια ζωή που είναι τόσο μικρή και τη σπταλάμε σε αυτό που λέγεται άγχος και με όλες τις συνέπειες του και τα παράγωγα του!Την Καλημέρα μου!

mamastinkomotini είπε...

Άγια τα λες Σκρουτζάκο μου!
Κι όπως λέει το αγαπημένο μου τραγούδι...
"...τρέχουν οι ανάγκες μας και πίσω εμείς..."
Αν το πάρουμε πρέφα΄κι αρχίζουμε να αξιολογούμε αυτές τις ανάγκες, το κερδίσαμε το παιχνίδι.
Αφού ούτως ή άλλως: τα πιο σημαντικά, τα πραγματικά πολύτιμα ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!

ΠΕΤΣΑ! είπε...

Μπράβο ρε Σκρουτζάκο...
respect!!!!
γελιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο,γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο, γέλιο,
ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Διάττων είπε...

Το είπα και σε προγενέστερη ανάρτηση και θα διστάσω να το επαναλάβω. Με τις ποιοτικές αναρτήσεις σου, έχεις καθορίσει θετικά το δικό σου χώρο και τρόπο στο διαδίκτυο...

Όσο για το άγχος που αναφέρεσαι σήμερα, η γνώμη μου είναι πως δεν μπορούμε να το νικήσουμε, απλώς να το λιγοστέψουμε, κάπως... Κι αυτό πραγματικά, πρέπει να το κάνουμε, το οφείλουμε στον εαυτό μας...

Καλό σου απόγευμα φίλε μου...

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Χαμογέλα,κάνει τους άλλους(και το άγχος)να ανησυχούν!
Χαμογελάτε,είναι μεταδοτικό!
Χαμογέλα,η ζωή είναι ωραία!
Και άλλα πολλά.
Στο φινάλε τι είναι η ζωή για να τη πάρουμε στα σοβαρά?Στράβωσε κάτι?Ε,δε θα πεθάνουμε κιόλας!!
Πολύ όμορφη η ανάρτησή σου φίλε μου νάσαι καλά!

Αννα είπε...

Εγω παλι αγχωνομαι σπανια!!!Και μονο σε περιπτωσεις που αφορουν την υγεια δικων μου ανθρωπων!!!
Γενικα ειμαι της φιλοσοφιας πως απο τη στιγμη που καθε μερα ξυπναω και ειμαι καλα και εχω δικους μου κοντα μου ειμαι πολυ τυχερη και ευχαριστω καθε μερα το Θεο γι αυτο!!!
Ζω καθε μερα, γελαω, κανω πλακες, διασκεδαζω, βλεπω παιδικές ταινιες, παιζω με τους μαθητες μου το διαλειμμα, εβαψα δωματιο μου σε χρωμα μπεμπας κτλ κτλ!!!Κοιμαμαι σαν πουλακι το βραδυ γιατι απλα δεν σκεφτομαι τιποτα και και λχι το δανειο που τρεχει...Και μη νομιζεις πως ειμαι ετσι επειδη ειμαι σε δημοσιο..
Δεν ειχα αγχος ουτε σαν μαθητρια στις εξετασεις...Εγω στις Πανελληνιες πηγαινα για καφεδακι και σινεμα και δεν ανοιγα βιβλιο την παραμονη της εξετασης...Διαταγη του μπαμπα..Οσα μαθαμε μαθαμε...Και φυτσικα εκλεινα ενα 8ωρο υπνο πριν δωσω καποιο μαθημα...Ημουν διαβασμενη καλα και ηξερα πως ακομα και αν αποτυχω σε Πανελλαδικες κατι θα βρεθει να κανω, δε θα παει τσαμπα τοσο διαβασμα!!!Περασα στο Πανεπιστημιο με την τριτη βεβαια και μετα συμπερανα πως καθε εμποδιο ειναι για καλο!!!
Σε ολα αυτα ισως βοηθαει και η ζωη στην επαρχια...Ηρεμη ζωη, μικρες αποστασεις, θαλασσα και βουνο στο 5λεπτο...
Στην Αθηνα παντα απορω γιατι ολοι βγαινουν απο μετρο πχ και τρεχουν...Οι φιλοι μου που ζουν εκει μες στο τρεξιμο ακομα και για να παμε για ενα ποτο...Παντα μενω πισω και με μαζευουν....

Οποτε χαμογελατε ειναι μεταδοτικο
μπορει και να ναι της ζωης το μυστικο...


Και απο το λευκωμα μου

"Η ζωη ειναι καθρεπτης...Αν της χαμογελας σου χαμουγελαει"

Ουπς κατεβατο εγραψα, μηπως να αγχωθω;;;

ΥΓΤωρα εχω να φτιαξω ενα σκατζοχοιρο , και ενα σχολικο λεωφορειο για την ταξη μου!!!
Ξεκιναμεε αυριο!!!!

Mousikoulis είπε...

Χμμμ! Λοιπόν είμαι φοβερά αγχώδεις! Αλλά και φοβερά χαβαλές ταυτόχρονα! Το θέμα είναι να κρατάμε τις ισορροπίες μας!

e-ioannis είπε...

ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !!!

Δημιουργία είπε...

Το γελιο μακραινει τη ζωη, ετσι δε λενε?

efhbos είπε...

Αγχος...Πολυ ασχημο συναισθημα...Οσο και να το συζητησει κανεις...οσο και να το αναλυση...παντα θα υπαρχει..!

Καλο σου βραδυ!

happypepper είπε...

Ως happypepper και ως άνθρωπος, θα συμφβνήσω με το γέλιο. Και θα προσθέσω -λίγο απόλυτα- ότιι οποιανού δεν του αρέσει η ζωή και τη βρίσκει μόνο με γκρίνιες και μαυρίλες, ξξξξξξξξξξτ!
(στη γωνιά του!)
Φιλιά πολλά!

ΛΕΩΝ είπε...

Όντως το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο!Καλημέρα Σκρουτζάκο!

προφήτηs είπε...

αγχος... αυτό είναι...

τέλειο κείμενο...

καλό φθινόπωρο να έχεις...

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Δυστυχώς τα πράγματα με την ανθρώπινη ψυχή και τις ιδιότητές της δεν είναι τόσο απλά σα το πάτημα ενός κουμπιού. Τις πιο κρίσιμες αλλαγές στη ζωή μας μπορούμε να τις κάνουμε στον εαυτό μας αν χειριστούμε ορθά τις επώδυνες στιγμές μας. Τότε που είμαστε "ανοιχτοί" και μπορούμε να περάσουμε στον εαυτό μας αυτό που λαϊκιστή λέμε: Άλλα μυαλά.

Καλό μεσημέρι.

Σταυρούλα είπε...

Καλέ μου φίλε εύκολη είναι η απάντηση στο ερώτημά σου!
Σε πολύ μεγάλο ποσοστό το άγχος τρώει τον αφέντη δυστυχώς.Και το γέλιο σίγουρα είναι το καλύτερο φάρμακο αλλά πόσο μπορείς να γελάσεις με όλα αυτά που μας συμβαίνουν κάθε μέρα.
Πάντως δεν το βάζουμε κάτω,χαμογελάμε!
Να είσαι καλά,φιλιά!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ναι, το γέλιο είναι η καταπολέμηση του άγχους.
Επίσης άλλο άγχος και άλλο στρες.
Αγχος είναι να σκέφτεσαι πως θα πας σε ένα μέρος και δεν θα βρεις να παρκάρεις.
Εκεί αγχώνεσαι.
Στρες, είναι όταν πας και όντως δεν βρίσκεις.
Εκεί στρεσάρεσαι.

Καλησπέρα σου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

EΛΕΝΑ.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΝΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Dreamy Cloud.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ηfaistiwnas.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μaria Tzirita.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ roadartist.ΕΣΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ανέστης Θ.Κετσετζίδης.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αngela.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

milch-Kafer.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΦΟΥΞ ΘΡΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ.ΩΡΑΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

margarita.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

D.Angel.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ Ε;
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εleni Dafnidi.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μαριάνθη.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΚΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΨΕΚΑΣΜΑ.ΟΜΟΡΦΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

big mama.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΗ.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ikor.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΤΟΝ ΠΑΓΟΥΜΙΤΖΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΕΣ.
ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μικρός ήρωας.Ω!!!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΠΑΙΡΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

mahler 76.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

mariw.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αrtanis.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΧΟΥΣ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ζoyzoy.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ.ΧΕΧΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

jacki.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΕΛΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ηellenic pOTION.ω!!!ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

gaykarkinos 7.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Savvina είπε...

Για πάμε όλοι μαζί από αύριο να γελάμε...
Καλά τα λές Σκρουτζάκο.
Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θα πρέπει να βλέπουμε την κάθε μέρα με διαφορετική ματιά, πιο χαρούμενη, για να τα καταφέρουμε να επιβιώσουμε.
Καλό σου βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

'Γέέέλα.......γέλα πουλί μου γέλα,
γέέέλα...... είναι η ζωή μια τρέλα !'
Καλημέρα Σκρουτζάκο μου και καλό Σαββατοκύριακο !

iLiAs είπε...

..γι' αυτο μπαινουμε εδω..για γελιο και κεφι! :)

Καλη σου μερα :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

mamastikomotini.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΥΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέτσες.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Diatton.ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑΝΤΙΑ ΒΑD RELIGION 7.ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αννα.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ;ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μousikoulis.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΙ.ΧΕ ΧΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

e-ioannis.ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ Δημιουργία.ΕΣΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

efhbos.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΑΣΧΗΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

happypepper.ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΕΩΝ.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ Προφήτη.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κωνσταντίνος Κόλιος.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σταυρούλα.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αστρο-Συμμορίτες.ΚΑΛΩΣΤΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Savvina.KΑΛΩΣΤΗΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ iLiA.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άργησα βέβαια, αλλά δεν αγχώνομαι χαχαχα!
Η καλή διάθεση κερδίζεται μεν, πρέπει να το 'χεις και λίγο μέσα σου δε.
Η προσπάθεια είναι απαραίτητη, αλλά αν λείπει τελείως η φυσική κλίση το πράγμα είναι δύσκολο.
Μια καλή αρχή είναι να ταξινομείς τις πηγές άγχους ανάλογα με την σπουδαιότητά τους και να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου ν' άγχωθεί περισσότερο απ' όσο πρέπει.

Γεια σου Σκρουτζάκο μου :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Aνεμοδούρα.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.