Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!






ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ
ΤΣΑΓΚΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ
_________________
Ξέρετε γιατί την λένε τσαγκαροδευτέρα ? Κάποτε οι τσαγκάρηδες τη Δευτέρα δεν έφτιαχναν παπούτσια αλλά μόνο πούλαγαν ή παρέδιδαν τις παραγγελίες και τα επιδιορθωμένα ή έπαιρναν δουλειά για την επόμενη εβδομάδα.. Φόραγαν λοιπόν τα καλά τους και μόνο υποδέχονταν τους πελάτες στο μαγαζάκι τους. Το να πουλάς και να συναναστρέφεσαι με κόσμο εκείνη την εποχή θεωρούνταν κάτι απλό και εύκολο γι αυτό έγινε συνώνυμο της σπαρίλας.

_____________________________________________________________________

Χτυπάει ένας την πόρτα και του ανοίγει η νοικοκυρά του σπιτιού. - Είναι ο άντρας σου μέσα; - Όχι απαντά εκείνη. - Τότε τη χτυπά τη βιάζει και φεύγει. Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια... - Είναι ο άντρας σου μέσα; - Όχι. - Τότε την ξαναχτυπά την ξανά βιάζει και φεύγει. Αρκετές μέρες γινόταν αυτή η ιστορία ώσπου η κυρία παίρνει τηλέφωνο τη φίλη της την Πόπη και της λέει όλο απορία: - Μ έχει φάει η περιέργεια ρε παιδί μου . Μα πως είναι δυνατόν ο άντρας μου να κάνει παρέα μ ένα τέτοιο άνθρωπο!

___________________________________________________________________


Ζεύγος κλασικών Ελλήνων σε παραλία. Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται. -"Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει; Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά!" Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά. Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για barbecue. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, ζητάει μια μεζούρα, τη μετράει, μετράει μετά και τον πισινό της γυναίκας του και της ψιθυρίζει: -"Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!". Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά. Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο. Ο σύζυγος όμως έχει ''ορεξούλες''. Στριφογυρίζει από δω, στριφογυρίζει από κει, χαϊδολογήματα, τριψίματα. Γρήγορα έρχεται η πληρωμένη απάντηση της γυναίκας: -" Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;!"
___________________________________________________________________



Συζητάνε τρεις φίλες για τον γάμο της μιας και μαζί τους είναι και η γιαγιά της νύφης. Η μια φίλη λέει ότι τα γάντια στο νυφικό πρέπει να είναι μέχρι τον καρπό δείχνοντας ταυτόχρονα, η άλλη φίλη λέει ότι πρέπει να είναι μέχρι τον πήχη και η τρίτη λέει ότι στην μόδα είναι έως τον αγκώνα οπότε πετάγεται η γιαγιά που δεν ακούει καλά αλλά έβλεπε τις κινήσεις : "Καλό παιδί μωρέ να είναι"....
___________________________________________________________________

Την παραμονή του γάμου της μια τσιγγάνα, ζήτησε συμβουλές από την έμπειρη φίλη της. - Αν έχεις όρεξη ας` τον να σε ......... Αν όχι, μόλις πάει να σου το κάνει άρχισε να φώναζεις "αίματα, αίματα" και αυτός θα σ` αφήσει. Το βράδυ λοιπόν της μεγάλης ημέρας, ενώ ο τσιγγάνος είχε στριμώξει την άπειρη τσιγγανοπούλα και ήταν έτοιμος να την ............, αυτή θυμήθηκε την συμβουλή της φίλης της και άρχισε να φωνάζει: - Αίματα, αίματα!!! Οπότε ο τσιγγάνος απαντά: - Έματες; Δεν έματες τίποτα ακόμα, τώρα τα μάτεις!

___________________________________________________________________


Ήταν ο Γιωρίκας και έφτιαχνε την σκεπή του σπιτιού, όταν ήρθε ο ταχυδρόμος και του είπε ότι είχε ένα γράμμα. - Μήπως μπορείς να το ανοίξεις και να μου το διαβάσεις, λέει ο Γιωρίκας. Μπορεί να είναι κάτι επείγον. Το ανοίγει ο ταχυδρόμος. - Είναι μόνο ένα άδειο χαρτί μέσα! λέει έκπληκτος ο ταχυδρόμος στον Γιωρίκα. - Ααα, θα είναι από τον Κωστίκα! Είμαστε μαλωμένοι!
___________________________________________________________________


"Ευχαριστώ για την φυσαρμόνικα που μου έδωσες δώρο τα Χριστούγεννα" είπε ο Κωστάκης, όταν για πρώτη φορά έπειτα από τις γιορτές είδε τον θείο Αποστόλη, "είναι το καλύτερο δώρο, στη συλλογή μου". "Περίφημα", είπε ο θειος, "έμαθες να την παίζεις;" "Όχι, δεν εννοώ αυτό", λέει ο Κωστάκης, "η μαμά μου, μου δίνει 1000 δρχ κάθε μέρα, να μην την παίξω, και ο μπαμπάς μου δίνει 5000 δρχ. την εβδομάδα να μην την παίζω τις βράδυνες ώρες."
__________________________________________________________________
Τρεις αδελφές ηλικίας 92, 94 και 96 ζουν στο ίδιο σπίτι. Ένα βράδυ η 96άρα ετοιμάζει τη μπανιέρα για μπάνιο. Βάζει το ένα της πόδι μέσα και σταματάει. Αρχίζει και φωνάζει στις αδελφές της στο κάτω πάτωμα:
- Τι έκανα τώρα; Έμπαινα ή έβγαινα απ' το μπάνιο;
Η 94άρα φωνάζει από κάτω:
- Δεν ξέρω! Έρχομαι να δω.
Αρχίζει ν' ανεβαίνει τις σκάλες και σταματάει. Φωνάζει:
- Τι έκανα τώρα; Ανέβαινα ή κατέβαινα;
Η 92χρονη κάθεται στην κουζίνα και πίνει χαμομήλι και ακούει τις αδελφές της. Κουνάει το κεφάλι της και λέει:
- Εύχομαι να μη γίνω ποτέ σαν κι αυτές! Να μην φτάσω να ξεχνάω τόσο πολύ!
Χτυπάει και ξύλο για να "δέσει" η ευχή και φωνάζει:
- Ανεβαίνω να δω τι γίνεται και να βοηθήσω, αλλά πρώτα να δω ποιος χτυπάει την πόρτα..
___________________________________________________________________

Δύο τύποι ψάρευαν.

Βγάζει ο πρώτος ένα ψάρι, το ρίχνει στον κουβά του, βγάζει δεύτερο, το ρίχνει στον κουβά.

Ο άλλος βγάζει ένα ψάρι, το απαγκιστρώνει, το ρίχνει πίσω στην θάλασσα, βγάζει δεύτερο, το ρίχνει στην θάλασσα.

Οπότε του λέει ο πρώτος:

- Ρε φίλε, γιατί τα πετάς, δεν σου αρέσουν τα ψάρια;

- Μπα, δεν μου αρέσουν τα ψάρια, η διαδικασία μου αρέσει.

- Αφού τα πετάς, δεν τα δίνεις σε μένα που έχω γυναίκα και οκτώ παιδιά;

- Σώπα ρε φίλε, οκτώ παιδιά, ε; θα πρέπει να σου αρέσουν πολύ τα παιδιά!

- Μπα, δεν μου αρέσουν τα παιδιά.

Η διαδικασία μου αρέσει

___________________________________________________________________
Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 ευρώ σε μια ζαριά λέγοντας:


- Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή.

Πριν προλάβουν να πουν το οτιδήποτε οι κρουπιέρηδες, η ξανθιά ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει το φόρεμα, βγάζει τα εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει:

- Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!

Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας:
- Ναι, ναι, ναι κέρδισα!!!

Αγκαλιάζει έναν έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται.

Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι.

Τελικά ο ένας ρωτάει:

-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι!

___________________________________________________________________

Ένα ζευγάρι είχε πρόσκληση για πάρτι μεταμφιεσμένων. Tην τελευταία στιγμή έπιασε τη σύζυγο ένας φοβερός πονοκέφαλος κι έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του.

Σαν αφοσιωμένος σύζυγος που ήταν, διαμαρτυρήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, γι' αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Eτσι, ο σύζυγος μεταμφιέστηκε κι έφυγε.

H σύζυγος, ύστερα από μίας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι. Kαι μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα.

Φτάνοντας στο πάρτι, σύντομα τον εντόπισε να χορεύει με διαφορετικές παρτενέρ. Tον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του σύξυλη και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Eκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε. Ήταν φυσικό, μια και ήταν ο σύζυγός της. Tελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε.
Eτσι βρέθηκαν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ για τα περαιτέρω.

Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι αναρωτώμενη τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του.
Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε.

Tον ρώτησε πώς πέρασε. Eκείνος απάντησε:
«Aαα, τα ίδια και τα ίδια. Aφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου».
«Xόρεψες καθόλου;», τον ρώτησε εκείνη.
«Mπα!», της απάντησε, «ούτε μία φορά. Oταν έφτασα στο πάρτι, βρήκα τον Δημήτρη, τον Γιώργο και μερικούς από την παρέα. Aνεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά. Aλλά δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου..!».

___________________________________________________________________

Η σύζυγος ενός μελισσοκόμου παραπονιέται στον άντρα της ότι έπαψε να την αγαπά, και λέει: - Ούτε δυο γλυκές κουβέντες δε μου λες; - Βεβαίως και σου λέω, απαντά ο σύζυγος, κηρήθρα με μέλι!

___________________________________________________________________
Ένας σύζυγος πηγαίνει στο σιδηροδρομικό σταθμό για να υποδεχτεί τη γυναίκα του που γυρίζει από ταξίδι. - Δεν σε βλέπω ενθουσιασμένο, του λέει η σύζυγος. Για κοίτα εκείνο το ζευγάρι δεξιά μας. Ο άντρας φιλάει τη γυναίκα του για τρίτη φορά. - Ναι, ....αλλά αυτή πρόκειται να ταξιδέψει...

___________________________________________________________________




Ο ηλικιωμένος ασθενής μπαίνει τρεκλίζοντας στο γραφείο του γιατρού, παραπονούμενος έντονα. -Γιατρέ, πρέπει να κάνεις κάτι για να κατεβάσεις τις σεξουαλικές μου επιδόσεις. -Ελάτε τώρα, κύριε Πίτερς. Οι σεξουαλικές σας επιδόσεις είναι μόνο στο μυαλό σας. -Αυτό ακριβώς εννοώ, γιατρέ. Πρέπει να τις φέρεις... πιο κάτω.

___________________________________________________________________
Πάει ένας μάγκας να παντρευτεί και λέει στην γυναίκα του: - Πριν παντρευτούμε, να σου πώ κάποια πράγματα. Εγώ το πρωί θέλω τον καφέ μου στο τραπέζι στις 9:00, πιώ δεν πιώ. Το μεσημέρι το φαί ζεστό στο τραπέζι στις 2:30, φάω δεν φάω! Και το βράδυ θα βγαίνω για ποτό με τους φίλους μου και θα έχεις το τραπέζι στρωμένο με φαγητό μέχρι τις 12:00, έρθω δεν έρθω. - Εντάξει, τρεις όρους είπες εσύ, θα σου πω και εγώ έναν. Το σεξ θα αρχίζει στις 11:00, έρθεις δεν έρθεις!

___________________________________________________________________

131 σχόλια:

ria είπε...

ευτυχώς που υπάρχεις και σύ και μας κάνεις να ξεχνάμε...
με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα, έχουμε ανάγκη από περισσότερα ανέκδοτα!

jf είπε...

Μπράβο Jk!! μετά τις σημερινές ανακοινώσεις και της επόμενης βδομάδας τις αναλύσεις, μας χρειάζονται πολλές δόσεις χαμόγελων για ν' αντέξουμε...

Έσπερος είπε...

Καλή βδομάδα Skroutzako! Να 'περνάς καλά!

Την καλησπέρα μου!

Μαρια Νικολαου είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο
Να σαι πάντα καλά και γεμάτος Άνοιξης χαμόγελα :)

Καλή βδομάδα εύχομαι

Hfaistiwnas είπε...

Άντε και καλό γελαστό μήνα..

Δραπέτης είπε...

Καλή εβδομάδα!! :)

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Άμα δω τον πρωθυπουργό, που δε το βλέπω αλλά λέω άμα...Θα του πω να σου δώσει το υπουργείο ελπίδας και αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που περνούμε:)
Άντε, καλορίζικος κ. υπουργέ του Γέλιου:))

Καλό μήνα.

Prisoned Soul είπε...

Πέρασα να δώσω το παρόν, όπως ενίοτε κάνεις εσύ.
Σου ευχομαι καλη εβδομάδα... αν και για μένα δεν το βλέπω αφού δεν κατάφεραν τα ανεδοτάκια σου να με κάνουν να νιώσω καλύτερα...

ΦΟΥΛΗ είπε...

οι γριές που ξεχνούν είναι αφασία!!!
Τι ήθελα να γράψω;;;
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΙΑ...

Suspect είπε...

καλο μηνα καλε μου φιλε! :)

D.Angel είπε...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα Σκρουτζάκο!Αργησα αλλά ήρθα!
Φιλιά πολλά

Άστρια είπε...

Να είσαι καλά με όλα τα χαμόγελα που μας χαρίζεις να επιστρέφουν σε σένα πολλάπλάσσια:)
Καλό μήνα, Καλή εβδομάδα!

ELENI είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

musicbug είπε...

Kalo mina eyxomai!!!!
Poly plaka pali, eidika i prwti photo tin exw dei ksana palia kai einai poly agapimeni!!

~reflection~ είπε...

Παραπάτησα στις σκαλες...
Ευτυχως δεν έπεσα!...
θα είχα παρασύρει όσους προηγήθηκαν της επίσκεψής μου και ήδη αποχωρούσαν κατεβαίνοντας.....

Πώς σκοντάφτεις διαδικτυακα, γαμωτο?..

κι άντε σκονταψες!... πώς σηκωνεσαι?...

Σκρουτζακο, βοήθεια έχω?... ή μόνο θα με βλεπεις να χανω επιτεξια την ισορροπία μου από τα γελια???.....

Καλη βδομαδα και σε σενα.... Ξερεις τί με έφερε εδω!....

Η πρωτη αναγκη της καρδούλας σου...

Φιλακια αμετρητα....

Florendia είπε...

Χα χα χα! Να σαι καλα! Καλό μήνα!

Ἅ λ ς είπε...

καλη πρωτομαγια φιλαρακο μου!!! ευχομαι να εισαι παντα καλα!!! καλο μηνα !!!!καλη βδομαδα:)))

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα να έχεις! Το χαμογελο μας χρειαζεται, τωρα περισσοτερο απο ποτε!

Aristodimos είπε...

Καλο μηνα περασα να ευχηθω και να δηλώσω εστω κι ετσι την σιωπηρή παρουσία μου.

Αρης

μαχαιρης είπε...

τις καλλυτερες ευχες μου και για παντα ..

Rena είπε...

Δεν μπορείς να πεις το καλύτερο ανέκδοτο μας το είπαν σήμερα το πρωί!
Καλή εβδομάδα και όποιος αντέξει!

kokorakia είπε...

Καλησπέρα,καλή και χαρούμενη εβδομάδα. Ηθελα να σε ρωτήσω την γατούλα πως την εβαλες, μου αρέσει πολύ

mia maria είπε...

Καλά που έχουμε και σένα να μας φτιάχνεις λίγο το κέφι! Καλό μήνα!

eleni είπε...

Σκρουτζάκο,καλή εβδομάδα!
Συνέχισε να μας χαρίζεις γέλιο,είναι απαραίτητο για να ξεχαστούμε,να ξεφύγουμε απ΄όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Χαχαχα
εμένα μου άρεσε με το πάρτυ των μεταμφιεσμένων!
Καλό μήνα τσιφούταρε!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Να 'σαι καλά χαμογέλασα για τώρα αλλά η εβδομαδα, μήνας και το προσεχές μας μέλλον ...μαύρο κι' ασήκωτο διαγράφονται..

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλά μας κουράγια...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Βάσσια είπε...

Αχ Σκρουτζάκο που μας βγάζεις έξω από την μαυρίλα.
Άντε να δούμε πότε θα έρθει αυτή η καλύτερη εβδομάδα για όλους μας.

Φιλιά :-)

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Τέλεια όλα Σκρουτζάκο μου, ειδικά μ' εκείνο με την ψησταριά ακόμα γελάω!!!!
Καλό μήνα με υγεία και χαμόγελο!!!!

Με τα φτερά της ψυχής είπε...

Καλησπέρα!Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!Δεν το βάζουμε κάτω,γέλιο και αισιοδοξία χρειάζεται η κατάσταση!

Mike είπε...

Καλη εβδομαδα SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ και καλο μηνα να εχεις!

Phivos Nicolaides είπε...

Καλό μήνα και κάθε καλό εύχομαι!

karkinos7 είπε...

Καλημέρα φίλε και καλό μήνα!
Καλή Βδομάδα να έχουμε με χαμόγελα!

Ανώνυμος είπε...

μέχρι το δντ να φορολογίσει τα χαμόγελα, χαίρομαι κάθε φορά που σε διαβάζω.

"ζαχαρούλα.." είπε...

ότι πρέπει για να αρχίσω την δουλειά μου!!!!

καλημέραααα... καλή εβδομάδα!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Greek Rose είπε...

Καλό μήνα Skroutzako και καλή εβδομάδα!Με πολλά ευτυχισμένα χαμόγελα σαν αυτά που μας δίνεις με τα ωραία αστεία σου!:)

Little Hope Flags είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο με πολλά χαμόγελα! :)

next_day είπε...

Καλό μήνα καλέ μου!!!

Maita είπε...

Καλή βδομάδα!! Παντα χαμογελαστή! :)

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Σκρουτζακο μου να εισαι καλα που βρισκεις παντα τον τροπο να μας φτιαχνεις το κεφι εστω και για λιγο.Για να δουμε ποσο καλη μπορει να ειναι αυτη η εβδομαδα.

BUTTERFLY είπε...

Καλο Μηνα Σκρουτζακο!!!

drosostalitsa είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο μου!
Μεγάλη επιτυχία η γελιογραφία με τις πατάτες! χιχι
Φιλιά

Διάττων είπε...

Δεν είναι μόνο η πρώτη βδομάδα του (κάθε) μήνα που ξεκινάει με χαμόγελα, αλλά όλες! Αφού, το έχεις φροντίσει εσύ αυτό!

Καλό σου απόγευμα φίλε μου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε μ' αρέσει που δεν χάνεις το χιούμορ σου!Χρειαζόμαστε κέφι και χαμόγελα.Να είσαι καλά,καλό μήνα επίσης!

Un par de neuronas... είπε...

Τα μετάφρασα όλλα στον άνδρα μου γιατί τον έχω βαρεθεί: " Γιατί γελάς; Τί διαβάσεις; Γιατί γελάς; Έλα, βρε, πες το!!!"
Χαχάνησε σαν τρελός και ακόμα κλέι από το γελίο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΦΊΛΕ ΜΟΥ!!!

Αστοριανή είπε...

...δεν μου λες, Δημήτρη μου,
στο #2
"ξανθιά ήταν"????????????
Καλό μήνα,
Υιώτα
αστοριανή
ΝΥ

Anestis Ketsetzidis είπε...

ωραίες οι μερίδες γέλιου.
Καλά να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα φίλε μου! Χρειαζόμαστε μια ισχυρή δόση γέλιου για να μην πέσουμε σε κατάθλιψη!

Katerina Galati είπε...

Καλή βδομάδα Σκρουτζάκο, τα αρχικά σκίτσα είναι φοβερά!! Με έκανες να γελάσω!!!! :))

Leviathan είπε...

kali evdomada file mou!! na sai kala!! filiaaa polla!

Dennis Kontarinis είπε...

Καλή βδομάδα φίλε μου και καλό μήνα.
Όπως πάντα πέρασα γιά μιά καλημέρα, μιάν ευχή και πολύ γέλιο. Και το βρήκα και σήμερα πλούσιο, εκλεκτό και διασκεδαστικό
Νάσαι καλά
Ντένης

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο μου,να με συγχωρέσεις που αργοπορώ.είμαι αλλού ως συνήθως!!!

avraoneirou είπε...

Kαλή εβδομάδα κ καλό μηνα!!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ

mariposa είπε...

εκει θα καταληξουμε..να τα λεμε μονο μεσω μπλογκς και fake book??

πολλα κισσ!!να σαι καλα!

eirini katsa είπε...

Καλημέρα Σκρουτζάκο!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Και καλό μήνα!
Αργησα λίγο να στα πω.
Φιλιά πολλά!!!
:)

Lucretia είπε...

Να σαι καλά.Να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.Νομίζω ότι από εδώ και στο εξης θα χρειαζόμαστε ενισχυμένη δόση γέλιου.Ετοιμάσου για καθημερινές αναρτήσεις.

http://mesaekso-catherine.blogspot.com/ είπε...

Ένα φιλί για καλημέρα και επειδή μας κάνεις να χαμογελάμε... :)

elis.pandora. είπε...

Παπάκι μου καλό !!!
Σε ευχαριστώ πολύ !!!
Τώρα ξέρω για την Τσαγγαροδευτέρα!
Γέλασα με τίς γριούλες!!!Μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια τους και ας ξεχνάμε!!!
Να είσαι πάντα καλά!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Να σου ευχηθώ έστω και καθυστερημένα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,καλή εβδομάδα γεμάτα απο αρκετά χαμόγελα και καλή διάθεση,νασαι παντα καλά φίλε μου Σκρουτζ...και να συνεχίζεις να μας χαρίζεις δόσεις γέλιου,τα φιλιά και την αγάπη μου!:)

Η τρελή είπε...

Αν και το καθυστέρησα....Καλή βδομάδα Σκρουτζάκο!

ckarelio είπε...

Καλη εβδομάδα, αντε να χαμογελάσουμε λίγο γιατι μας χρειάζεται αυτές τις μέρες :-)

Vipera Lebetina είπε...

Χαχαχα!! Ειδικά οι εικόνες είναι παραπάνω από φοβερές!! Άλλο πράγμα!

MINIMARKET είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!
ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!

Savvina είπε...

Μπράβο βρε Σκρουτζάκο που μας φτιάχνεις το κέφι και που έστω και για λίγη ώρα μας κάνεις να ξεχνάμε τα βάσανα και μας φέρνεις ξανά το γέλιο στην ζωή μας.
Να είσαι καλά.
Γέλασα πολύ και τις εικόνες τις βρήκα ξεκαρδιστικές.
Καλή εβδομάδα να έχεις και καλό μήνα.

55fm είπε...

Να είσαι καλά!
Καλό μήνα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΗ ria ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ JamanFou ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ Έσπερος ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Μαρια Νικολαου ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Hfaistiwnas ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ Δραπέτης ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ Κωνσταντίνος Κόλιος ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ :))))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΗ Sweet truth ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΦΟΥΛΗ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Suspect ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο μηνα!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ D.Angel ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Άστρια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ELENI ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ musicbug ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ Κάκια Παυλίδου ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΨΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩΦΛΙ.ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΥΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ Maddie

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Δημιουργία ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ A λ ς ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Aristodimos Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ μαχαιρης ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ rena ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΑ kokorakia ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ:)))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ big mama ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ eleni ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ Ασκαρδαμυκτί ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Βάσσια ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Μαργαρίτα Πάσχου ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ Mike ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ Phivos Nicolaides ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ gaykarkinos7 ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Vaggelis ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ;ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ζαχαρούλα.." ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ Greek Rose ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!ΤΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ Carina ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗ next_day ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Ονειροκόριτσο ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣΧΗΜΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ BUTTERFLY ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΘΛΙΒΕΡΑ:(

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣΤΗΝ ΤΗ drosostalitsa ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΚΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Diatton.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ zeidoron ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ VERÓNICA MARSÁ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΦΙΛΗ Αστοριανή ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ανεστης Θ. Κετσετζιδης ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ JB ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Katerina Galati ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ Leviathan ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Dennis Kontarinis ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ NANTIA-BAD RELIGION 7 ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΩΡΑ:))))) ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΗ avraoneirou ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Θανάση ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ mariposa ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ eirini katsa ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΟ συνvεφάκιΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Catherine ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ elis.pandora. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ :)))))ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Η τρελή ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ Christos K. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗ Vipera Lebetina ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ MINIMARKET ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ Savvina ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;;;ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΘΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ 50fm ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ valentina ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.