Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ- ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ!!!!!!




'' Κ α λ ή Πρωτομαγιά

Μάιος: Προέρχεται από τη maja (μαία), τη μάνα της Γης, που τρέφει τον άνθρωπο και την Κυβέλη, που ανάθρεψε τον Ερμή.
___________________________________________________________________
Το 1864, το οκτάωρο είχε γίνει κεντρικό αίτημα των συνδικάτων του Σικάγο. Το νομοθετικό σώμα του Ιλινόι πέρασε στις αρχές του 1867 ένα νόμο με τον οποίο θέσπιζε το οκτάωρο, αλλά είχε τόσα «παραθυράκια» που αποδείχτηκε τελικά αναποτελεσματικός. Την 1η Μαΐου του 1867 έγινε γενική απεργία στην πόλη, που κράτησε μια ολόκληρη εβδομάδα. Το 1868, το Κονγκρέσο ψήφισε το οκτάωρο για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, αλλά κι αυτός ο νόμος στην ουσία έμεινε στα χαρτιά.

Τη δεκαετία του 1870, το οκτάωρο έγινε κεντρικό αίτημα για όλους τους αναρχικούς και σοσιαλιστές συνδικαλιστές, και διαδόθηκε σε όλες τις ΗΠΑ με συγκεντρώσεις και πορείες. Το 1872, στη Νέα Υόρκη, εκατό χιλιάδες εργάτες έκαναν απεργία και το πέτυχαν. Το ίδιο και στον Καναδά.

Στο συνέδριο που έκανε το 1884 στο Σικάγο, η Ομοσπονδία Αναγνωρισμένων Επαγγελματικών και Εργατικών Συνδικάτων πήρε την απόφαση ότι «από την 1η Μαΐου του 1886 και στο εξής, η νόμιμη εργάσιμη ημέρα θα περιλαμβάνει οκτώ ώρες εργασίας».

Την 1η Μαΐου του 1886, λοιπόν, τα εργατικά συνδικάτα του Σικάγο ξεκίνησαν την απεργία τους. Μετά από δυο μέρες, οι απεργοί συγκεντρώθηκαν κοντά στο εργοστάσιο McCormick. Ξέσπασαν ταραχές, και η αστυνομία του Σικάγο επιτέθηκε στους απεργούς. Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον δυο άνθρωποι νεκροί, αρκετοί τραυματίες, και μια πόλη γεμάτη εξοργισμένους εργάτες. Οι αναρχικοί μοίρασαν φυλλάδια με τα οποία καλούσαν τους πάντες σε συγκέντρωση στην πλατεία Haymarket, που τότε αποτελούσε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο. Τα φυλλάδια έλεγαν ότι η αστυνομία είχε σκοτώσει τους απεργούς για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, και παρότρυνε τους εργάτες να πάρουν εκδίκηση.

Η συγκέντρωση, πάντως, ξεκίνησε ειρηνικά, κάτω από ψιλόβροχο, το απόγευμα της 4ης Μαΐου. Ο επικεφαλής των αναρχικών, August Spies, μίλησε σε ένα πλήθος κάπου 6.000 ανθρώπων. Απ’ ό,τι φαίνεται, τους είπε πως δεν ήταν εκεί για να υποδαυλίσει κανενός είδους ταραχές. Στο μεταξύ, μια μεγάλη αστυνομική δύναμη ήταν εκεί κοντά και παρακολουθούσε τη συγκέντρωση. Το πλήθος ήταν τόσο ήρεμο που ο δήμαρχος της πόλης, που είχε περάσει από εκεί για να δει τι γινόταν, έφυγε ήσυχος για το σπίτι του. Λίγη ώρα μετά, ο επικεφαλής της αστυνομίας ζήτησε να διαλυθεί η συγκέντρωση, και οι αστυνομικοί άρχισαν να βαδίζουν παρατεταγμένοι προς το πλήθος. Κάποιος πέταξε μια βόμβα με αναμμένο φιτίλι, και η έκρηξη σκότωσε έναν αστυνομικό (και τραυμάτισε άλλους επτά, οι οποίοι αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους). Η αστυνομία άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας έντεκα ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες. Συνελήφθησαν πάνω από εκατό άτομα, και οκτώ από τους πιο επιφανείς αναρχοσυνδικαλιστές παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Εκείνη την απεργία του Σικάγο είναι που «γιορτάζουμε» την εργατική πρωτομαγιά, και τον άδικο θάνατο πέντε αναρχοσυνδικαλιστών μετά από μια δίκη-παρωδία. Και είναι καλό να θυμόμαστε, πού και πού, ότι πράγματα που σήμερα θεωρούμε δεδομένα δεν ήταν καθόλου δεδομένα στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν. Και δεν είναι δεδομένα ούτε σήμερα, και πολύ περισσότερο αύριο.
__________________________________________________________________
"Οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες ύπνο, οκτώ ώρες μόρφωση κι ελεύθερος χρόνος"

Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα της Πρωτομαγιάς του Σικάγο, πριν 123 χρόνια!
__________________________________________________________________

«Κύριοι δικαστές αν νομίζετε ότι με το να μας κρεμάσετε μπορείτε να εξαλείψετε το εργατικό κίνημα...το κίνημα από το οποίο εκατομμύρια καταπιεσμένοι, εκατομμύρια άνθρωποι που μοχθούν μέσα στη φτώχια και την αθλιότητα περιμένουν σωτηρία, αν αυτή είναι η γνώμη σας, τότε κρεμάστε μας. Εδώ θα πατήσετε μια σπίθα , αλλά εκεί και λίγο παραπέρα, πίσω σας και μπροστά σας και παντού ξεπηδούν φλόγες. Είναι μια υπόγεια φωτιά. Δεν μπορείτε να τη σβήσετε».

(Από την απολογία του
Αύγουστου Σπις, Σικάγο 1886)


Ο Μάης είναι ο τελευταίος και ομορφότερος μήνας της Άνοιξης. Η πρώτη μέρα του Μαΐου είναι μέρα γιορτής των λουλουδιών για την Ευρώπη και άλλες χώρες.

Τη γιορτάζουμε μαζεύοντας λουλούδια από τα χωράφια και φτιάχνοντας στεφάνια από πολύχρωμα λουλούδια, που τα κρεμάμε στις εξώπορτες των σπιτιών μας.

Η γιορτή αυτή έχει την προέλευση της από τα αρχαία Αδώνεια, σειρά γιορτών που γίνονται για να τιμηθεί η αναγέννηση της φύσης.

Όμως η πρωτομαγιά εκτός από γιορτή των λουλουδιών είναι και γιορτή των εργαζομένων.
zwani.com myspace graphic comments

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Η ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!


H ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Πάει μια ξανθιά ένα πρωί σε ένα μαγαζί με είδη για ψάρια. - Καλημέρα (λέει η ξανθιά) - Καλημέρα (απαντά ο μαγαζάτορας) - Θα ήθελα μια πετονιά λέει η ξανθιά...
- Πετονιά; Τι να την κάνετε εάν επιτρέπεται; ρωτά απορημένος ο μαγαζάτορας.
- Λοιπόν λέει η ξανθιά έχω κλειστεί έξω από το αυτοκίνητο και την θέλω για να φτιάξω με αυτήν μια θηλιά και επειδή έχω αφήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγο ανοιχτό θα ρίξω την θηλιά μέσα για να πιάσω την ασφάλεια και να ανοίξω το αμάξι......
Τρελαμένος ο μαγαζάτορας με όλα αυτά που άκουσε της λέει εάν μπορεί να έρθει μαζί της..
- Ναι απαντάει η ξανθιά.
Πράγματι πάνε στο σημείο που είχε το αμάξι της φτιάχνει την θηλιά και προσπαθούσε να πιάσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου..
Ξαφνικά ακούγεται μια άλλη ξανθιά από μέσα να λέει:
- Λίγο πιο δεξιά λίγο πιο δεξιά
___________________________________________________________________

Έβρεχε, έβρεχε και το χωριό πλημμύριζε.

Οι κάτοικοι έφευγαν με βάρκες να γλυτώσουν.

Ένας βαρκάρης είδε μια οικογένεια και πήγε να την σώσει.

-Ελάτε θα πνιγείτε.

-Όχι δεν ερχόμαστε, πιστεύουμε στον θεό, είμαστε δούλοι του και αυτός θα μας σώσει.

Η βάρκα έφυγε.

Το νερό ανέβαινε σκέπασε το σπίτι και η οικογένεια για να γλυτώσει ανέβηκε στα κεραμίδια. Τους είδε ένα ελικόπτερο πήγε από πάνω τους και τους πέταξε ανεμόσκαλα.

-Ελάτε θα πνιγείτε.

-Όχι δεν ερχόμαστε. Πιστεύουμε στον θεό, είμαστε δούλοι του και αυτός θα μας σώσει.

Το ελικόπτερο έφυγε.

Το νερό ανέβηκε και πνίγηκαν όλοι, οι ψυχές τους ανέβηκαν στον ουρανό και πήγαν να διαμαρτυρηθούν στον θεό.

-Γιατί θεέ μου μας έπνιξες; είμαστε τόσο καλοί χριστιανοί κι είχαμε εμπιστοσύνη σε σένα ότι θα μας σώσεις.

Κι ο θεός απαντά

-Δεν ξέρω κι εγώ τι έγινε… είχα στείλει μια βάρκα… ένα ελικόπτερο…

___________________________________________________________________

Δύο τύποι συναντιούνται αλαφιασμένοι σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Λέει ο πρώτος γιατί τρέχεις ρε αδελφέ εσύ;
- Έχασα τη γυναίκα μου του απαντάει. Εσύ γιατί;
- Έχασα κ΄ εγώ τη δικιά μου.
- Έλα να ψάξουμε μαζί. Πως είναι η γυναίκα σου;
- Φίλε Σουηδέζα είναι γύρω στο 1.82 ύψος, μακριά πόδια, μακριά ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και φοράει ένα μπουστάκι μαύρο και μια μίνι φούστα. Η δικιά σου πώς είναι;
- Ρε άσε τη τη δικιά μου. Πάμε να βρούμε τη δικιά σου...

___________________________________________________________________

Ένας Πόντιος παρουσιάζεται σε μια εταιρία που ζητάει ξυλοκόπους για να πιάσει δουλειά.
- Που έχετε δουλέψει στο παρελθόν;τον ρωτάει ο υπεύθυνος του προσωπικού.
- Στην έρημο Σαχάρα!!!απαντά ατάραχος ο Πόντιος
- Μα εκεί δεν υπάρχουν δέντρα,ψελλίζει ο προσωπάρχης.
- Είδες τι δουλειά κάναμε;

___________________________________________________________________
Ενας τύπος με τη γυναίκα του στο δρόμο ρωτάει ένα ταξιτζή:
- Πόσα θες για να με πας αεροδρόμιο;
- Εεεε, δε ξέρω κύριε, όσο γράψει το κοντέρ.
- Ρε άσε το κοντέρ τώρα, πόσα θες να με πάς αεροδρόμιο;
- Εεεε... δεν ξέρω περίπου 100- 180 ευρω
- Και δε μου λες, πόσα θέλεις για να πας εμένα και τη γυναίκα μου μαζί;
- Εεε... το ίδιο κύριε περίπου 100 - 180 ευρω
(γυρνάει ο τύπος στη γυναίκα του)
- Είδες μωρη, φράγκο δεν αξίζεις..

___________________________________________________________________
Η σύζυγος ανακαλύπτει ένα σημείωμα στην τσέπη του συζύγου της που γράφει "Μαιρηλου" και έναν αριθμό τηλεφώωνου. Γίνεται έξω φρενών και παίρνει ένα τηγάνι και χτυπώντας των σύζυγό τους τον φωνάζει:
- Ποια είναι αυτή;
Και ο σύγυγος:
- Αγάπη μου είναι η φοράδα που θα παίξω την Κυριακή στον ιππόδρομο. Σίγουρη νίκη...
Την επόμενη μέρα η σύζυγος έξαλλη πάλι, παίρνει το τηγάνι και τον ξαναχτυπάει. Ο σύζυγος την ρωτάει:
- Τι έγινε πάλι βρε γυναίκα;
Και η σύζυγος φωνάζοντας:
- Τηλεφώνησε η φοράδα βρε γαιδούρι...
___________________________________________________________________
Μετά την εξέταση, η ξανθιά λέει στο γιατρό:
- Τί χρωστάω γιατρέ;
- Εκατό ευρώ, της απαντά εκείνος.
- Εκατό ευρώ! Διαμαρτύρεται η ξανθιά.
- Ε, δώδεκα χρόνια πήγαινα σχολείο και 6 στο Πανεπιστήμιο, για να μάθω να γιατρεύω τους ανθρώπους.
Και λέει η ξανθιά:
- Ε, και τί φταίω εγώ ρε γιατρέ, που εσύ δεν έπαιρνες τα γράμματα;!
___________________________________________________________________
Ζούσε κάποτε σε ένα χωριό κάποιος που το όργανό του ήταν 50 πόντους και αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα. Πάει, λοιπόν, στο γιατρό να του ζητήσει λύση. Ο γιατρός, αφού τον εξέτασε, του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι για την περίπτωσή του. Τον συμβούλεψε, λοιπόν, να πάει σε μια μάγισσα, που έμενε σε ένα σπίτι στο δάσος. Μην έχοντας άλλη λύση ο ανθρωπάκος πήγε στη μάγισσα. Εκείνη του έδωσε την εξής συμβουλή: Θα πας μετά τα μεσάνυχτα στο ποτάμι και θα βρεις ένα βάτραχο. Θα τον ρωτήσεις: "βάτραχε, θες να με παντρευτείς;". Εκείνος θα σου απαντήσει "όχι". Κάθε΄"όχι" που θα σου απαντά το πουλί σου θα μικραίνει ΄10 πόντους. Ο χωρικός πήγε, λοιπόν, στο ποτάμι, βρήκε το βάτραχο και τον ρώτησε "βάτραχε, θες να με παντρευτείς;". "όχι", απάντησε ο βάτραχος και ευθύς το πουλί του χωρικού είχε φτάσει στους 40 πόντους. Ξαναρωτά το βάτραχο "βάτραχε, θες να με παντρευτείς;". "όχι", απαντά ο βάτραχος και το πουλί του έγινε 30 πόντους. Ενθουσιασμένος ο χωρικός αποφασίζει να ρωτήσει άλλη μία φορά, ώστε το πουλί του να φτάσει τους 20 πόντους. "Βάτραχε, θες να με παντρευτεί;". Εκνευρισμένος ο βάτραχος απαντά: "α, εσύ δεν καταλαβαίνεις με τίποτα. όχι, όχι, όχι...!"

___________________________________________________________________
Ο πίθηκος

Μια γυναίκα ανεβαίνει σ' ένα λεωφορείο με το μωρό της στην αγκαλιά της.
Ο οδηγός του λεωφορείου της λέει:
"Μαντάμ, αυτό είναι το πιο άσχημο μωρό που έχω δει στη ζωή μου!"
Εκνευρισμένη η γυναίκα άρχισε να περπατάει προς το πίσω μέρος του λεωφορείου.
Ένας που καθόταν κοντά της κατάλαβε πως εκείνη ήταν εκνευρισμένη για
κάποιο λόγο και τη ρώτησε τι της συνέβαινε.
"Ο οδηγός του λεωφορείου με προσέβαλε φριχτά!" του αποκρίθηκε.
Ο άντρας δείχνοντας κατανόηση της λέει:
"Αλήθεια; Ξέρεις, είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν έχει κανένα
απολύτως δικαίωμα να προσβάλλει τους επιβάτες!
"Έχεις απόλυτο δίκιο" tου λέει.
"Θα πάω μπροστά να του πω μια δυο κουβέντες!"Καλή ιδέα" της λέει εκείνος. "Δώστε μου να κρατήσω τον πίθηκο".

___________________________________________________________________


Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;;ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ!!!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΛΙΟ

Ενας άντρας,το άλογο και ο σκύλος του περπατούσαν σε ενα δάσος.

Καθώς περνούσαν κάτω από ένα τεράστιο δέντρο,έπεσε ενας κεραυνός και τους έκανε και τους τρεις στάχτη.

Όμως ο άντρας δεν κατάλαβε ότι είχε εγκαταλείψει αυτό τον κόσμο και συνέχισε την πορεία του με τα δυο ζώα του.

Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και ανέβαιναν σε ένα λόφο.Ο ήλιος ήταν πολύ δυνατός και ίδρωναν και διψούσαν.Σε μία στροφή του δρόμου είδαν μία πανέμορφη μαρμάρινη πυλη που οδηγούσε σε μια μεγάλη πλατεία,στρωμένη με πλάκες από χρυσάφι.

Ο διαβάτης μας κατευθύνθηκε προς τον άνθρωπο που φύλαγε την είσοδο και είχε μαζί του τον εξής διάλογο:

-Καλημέρα

-Καλημέρα,απάντησε ο φύλακας

-Πώς λέγεται αυτό το όμορφο μέρος;

-Αυτός είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του είπε

-Τι καλά,που φτάσαμε στον Παράδεισο,γιατί διψάμε πολύ.

-Μπορείτε να μπείτε και να πιείτε όσο νερό θέλετε είπε ο φύλακας και εδειξε την πηγή

-Και το άλογο μου και ο σκύλος μου θα πιουν όμως γιατί διψούν επίσης...

-Λυπάμαι πολύ του είπε ο φύλακας,αλλά εδώ απαγορευεται η είσοδος στα ζώα.

Ο αντρας αρνήθηκε με μεγάλη δυσκολία αφού διψούσε πολύ αλλά δεν ήθελε να πιει μόνο αυτός.

Ευχαρίστησε το φύλακα και συνέχισε την πορεία του.

Αφού περπάτησαν για αρκετή ώρα στην ανηφοριά,εξαντλημένοι πλέον και οι τρεις,έφτασαν σε ένα άλλο μέρος,η είσοδος του οποίου οδηγούσε σε έναν χωματόδρομο περικυκλωμένο απο δέντρα...

Στη σκιά ενός δέντρου καθόταν ένας άντρας και είχε το κεφάλι του σκεπασμένο με ένα καπέλο.Μάλλον κοιμόταν.

-Καλημέρα είπε ο διαβάτης

Ο άντρας έγνεψε σε απάντηση με το κεφάλι του

-Διψάμε πολύ,το άλογό μου,ο σκύλος μου και εγώ του είπε

-Υπάρχει μία πηγή ανάμεσα σε εκείνα τα βράχια είπε ο άντρας,δείχνοντας το μέρος

Μπορείτε να πιείτε όσο νερό θέλετε

Ο άντρας,το άλογο και ο σκύλος πήγαν στην πηγή και κατευνασαν τη δίψα τους.Ο διαβάτης γύρισε πίσω για να ευχαριστήσει τον άντρα εκείνο.

-Μπορείτε να ξανάρθετε όποτε θέλετε εδώ του απάντησε εκείνος

-Επι τη ευκαιρία πως ονομάζεται αυτό εδώ το μέρος που βρηκαμε νερό ρώτησε ο άντρας.

-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ;;;;

-Μα ο φύλακας της μαρμάρινης εισόδου μου είπε ότι εκεί ήταν ο Παράδεισος

-Εκείνη η είσοδος δεν ήταν ο Παράδεισος.΄Ηταν η Κόλαση απάντησε ο φύλακας


Ο διαβάτης έμεινε σαστισμένος

-Θα έπρεπε να τους απαγορεύσετε να χρησιμοποιούν το όνομά σας του είπε.Αυτή η λάθος πληροφορία μπορεί να προκαλέσει μεγάλο μπέρδεμα σε πολλούς ανθρώπους.

-Σε καμία περίπτωση!!!αντέτεινε ο άντρας

Στην πραγματικότητα μας κάνουν μεγάλη χάρη,διότι εκεί παραμένουν όλοι όσοι είναι ικανοί να εγκαταλείψουν τους καλύτερους ΦΙΛΟΥΣ τους ακόμη και αν είναι ζώα...!!!!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ.

cute-dog.jpgΈνας άντρας, το άλογο και ο σκύλος του περπατούσαν σε έναν δάσος. Καθώς περνούσαν κάτω από ένα τεράστιο δέντρο έπεσε ένας κεραυνός και τους έκανε και τους τρεις στάχτη. Όμως ο άντρας δεν κατάλαβε ότι είχε εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο, και συνέχισε την πορεία του με τα δυο του ζώα (κάποιες φορές περνάει κάποιος χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι νεκροί την καινούρια τους κατάσταση ...

Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και ανέβαιναν σε ένα λόφο. Ο ήλιος ήταν πολύ δυνατός κι αυτοί ίδρωναν και διψούσαν. Σε μια στροφή του δρόμου είδαν μία πανέμορφη μαρμάρινη πύλη που οδηγούσε σε μια πλατεία στρωμένη με πλάκες από χρυσάφι.

Ο διαβάτης μας κατευθύνθηκε προς τον άνθρωπο που φύλαγε την είσοδο και είχε μαζί του τον εξής διάλογο:
- Καλημέρα.
- Καλημέρα, απάντησε ο φύλακας
- Πώς λέγεται αυτό το τόσο όμορφο μέρος;
- Αυτός είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
- Τι καλά που φτάσαμε στον Παράδεισο, γιατί διψάμε!
- Μπορείτε Κύριε να μπείτε και να πιείτε όσο νερό θέλετε, και ο φύλακας του έδειξε την πηγή.
- Και το άλογο και ο σκύλος μου διψούν επίσης ...
- Λυπάμαι πολύ, είπε ο φύλακας, αλλά εδώ απαγορεύεται η είσοδος στα ζώα.

Ο άντρας αρνήθηκε με μεγάλη δυσκολία, μιας και διψούσε πολύ, αλλά δεν ήθελε να πιει μόνο αυτός. Ευχαρίστησε τον φύλακα και συνέχισε την πορεία του. Αφού περπάτησαν για αρκετή ώρα στην ανηφοριά, εξαντλημένοι πλέον και οι τρεις, έφτασαν σε ένα άλλο μέρος, η είσοδος του οποίου ξεχώριζε από μια παλιά πόρτα που οδηγούσε σε έναν χωματόδρομο περικυκλωμένο από δέντρα...

Στη σκιά ενός δέντρου καθόταν ένας άντρας, και είχε το κεφάλι του σκεπασμένο με ένα καπέλο. Μάλλον κοιμόταν.
- Καλημέρα, είπε ο διαβάτης.
Ο άντρας έγνεψε σε απάντηση με το κεφάλι του.
- Διψάμε πολύ, το άλογό μου, ο σκύλος μου κι εγώ.
- Υπάρχει μια πηγή ανάμεσα σε εκείνα τα βράχια, είπε ο άντρας, δείχνοντας το μέρος. Μπορείτε να πιείτε όσο νερό θέλετε.

Ο άνθρωπος, το άλογο και ο σκύλος πήγαν στην πηγή και κατεύνασαν τη δίψα τους. Ο διαβάτης γύρισε πίσω να ευχαριστήσει τον άντρα.
- Μπορείτε να ξανάρθετε όποτε θέλετε, του απάντησε εκείνος.
- Επί τη ευκαιρία, πώς ονομάζεται αυτό το μέρος; ρώτησε ο άντρας.
- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
- Ο Παράδεισος; Μα, ο φύλακας της μαρμάρινης εισόδου μου είπε ότι εκείνο ήταν ο Παράδεισος!
- Εκείνο δεν ήταν ο Παράδεισος. Ήταν η Κόλαση, απάντησε ο φύλακας.

Ο διαβάτης έμεινε σαστισμένος.
- Θα έπρεπε να τους απαγορεύσετε να χρησιμοποιούν το όνομά σας! Αυτή η λάθος πληροφορία μπορεί να προκαλέσει μεγάλο μπέρδεμα, είπε ο διαβάτης.
- Σε καμία περίπτωση! αντέτεινε ο άντρας. Στην πραγματικότητα, μας κάνουν μεγάλη χάρη, διότι εκεί παραμένουν όλοι όσοι είναι ικανοί να εγκαταλείψουν τους καλύτερούς τους φίλους ...!

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ!!!!!




Ο Γιωρίκας ήθελε να γίνει αστυνομικός, έτσι
πήγε στην αστυνομία. Επειδή όμως είχε βγάλει
μόνο το δημοτικό, ο διοικητής τον έβαλε στην
Aριστοτέλους να παρακολουθεί αυτούς που κάνουν
έρωτα στο αμάξι και να τους δίνει κλίση
1000 ΕΥΡΩ. Έτσι, πάει τη πρώτη μέρα σ` ένα αμάξι και τους λέει:
- "Επ! Τι κάνετε εσείς εδώ;"
- "Έρωτα", του απαντάει ο άντρας.
- "Έρωτα! Απαγορεύεται! 1000 ΕΥΡΩ πρόστιμο."
Μετά από καμιά ώρα πάει σ΄ένα άλλο αμάξι και ρωτάει ξανά:
- "Επ! τι κάνετε εσείς εδώ;"
- "Έρωτα", του απαντάει.
- "Έρωτα! Απαγορεύεται 1000 ΕΥΡΩ πρόστιμο."
Και πετάγεται η γυναίκα και λέει:
- "Aγάπη μου ποιος είναι;"
Και λέει κι ο Γιωρίκας:
- "Α! ώστε δύο είστε πουλάκια μου! 2000 ΕΥΡΩ!"

___________________________________________________________________
-Πάντα είμαι άτυχος με τις κοπέλες! γκρινιάζει πολύ στεναχωρημένος ο τύπος.
- Τι έπαθες πάλι; τον ρωτά ο φίλος του.
- Να, χθες μετά από πολύ ψηστήρι, κατάφερα να βγάλω μια γκόμενα και να την πάω σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο διάολος έβαλε και πάλι το ποδάρι του και εκείνη βρήκε μέσα στη σαλάτα της ένα μικρό σκουλήκι. Φοβερά εκνευρισμένη καλεί το σερβιτόρο και του λέει: "Πάρε αμέσως αυτό το βρωμερό σκουλήκι από μπροστά μου!".
- Και τι έγινε, ρωτά ο φίλος του.
- Με άρπαξε ο σερβιτόρος από το γιακά και με πέταξε έξω από το μαγαζί!


____________________________________________________________________

Δύο ‘άτακτες’ φίλες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία εν όψει του Πάσχα…
- Αγαπητή μου, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τη νηστεία… και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε και το σεξ…!
- Ναι αγαπητή μου, έχεις δίκιο…
Μετά από δύο εβδομάδες συναντιούνται στο δρόμο. Η μία ‘άτακτη’ φίλη κρατάει αγκαλιά δύο ναυτάκια… οπότε η άλλη της λέει οργισμένη:
- Καλά μωρή, δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία και από το σεξ;
- Μα αγαπητή μου…., αυτά είναι θαλασσινά!!!

___________________________________________________________________

Ήταν τρία ποντίκια και λέγανε πόσο τολμηρά ήταν:

- Εγώ, λέει το πρώτο, πίνω ένα σφηνάκι ποντικοφάρμακο κάθε πρωί για να έρθω στα ίσα μου.
- Εγώ, λέε το δεύτερο, όταν θέλω να γυμναστώ χρησιμοποιώ την ποντικοπαγίδα για να κάνω κάμψεις.
- Εγώ, λέει το τρίτο, βαρέθηκα και εσάς και τις τερατολογίες σας. Πάω να σκισω την γάτα!

___________________________________________________________________
Το στοιχειωμένο αμάξι

Μια φορά ήταν ένας που βρισκόταν σε μια ερημική περιοχή, κάπου ανάμεσα σε Αθήνα και Λαμία.
Ήταν χειμώνας, έκανε παγωνιά.
Έκανε ώτο-στοπ για να πάει μέσα στην πόλη. Η ώρα ήταν περασμένες 2:00 τα μεσάνυχτα. Από τα λιγοστά αυτοκίνητα που πέρασαν κανένα δεν σταμάτησε. Τα χέρια του είχαν κοκαλώσει, μελάνιασε από το κρύο.
Καταλάβαινε πως αν δεν σταματήσει κάποιος μέσα σε λίγη ώρα θα έφτανε το τέλος του.
Ελπίδες δεν είχε.
Σκέφτηκε ότι αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω ας ξαπλώσω στη μέση του δρόμου για να με βρουν.
Εκεί που ξάπλωσε, από μακριά βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μικρή ταχύτητα , σηκώνεται τρέχει, ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα.

- " Ααχ! παράδεισος είναι εδώ. Χίλια ευχαριστώ που σταμα..." Γυρίζει και βλέπει το κάθισμα του οδηγού άδειο. Το τραύλισμα άρχισε να μετατρέπεται σε πανικό όταν το αυτοκίνητο συνέχιζε να προχωράει !

- "Αμάν το αμάξι είναι στοιχειωμένο!"

Έκανε να ανοίξει την πόρτα να κατέβει αλλά ο τσουχτερός αέρας του άλλαξε το μυαλό.

- " Μπριτς που θα κατέβω. Στοιχειωμένο , ξεστοιχειωμένο εγώ εδώ θα μείνω ."

Το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ συνέχιζε την πορεία του κανονικά, είχε μπει στην εθνική και κάπου αργότερα έστριψε σ` ένα βενζινάδικο να βάλει βενζίνη , σε λίγο ανοίγει η πόρτα του οδηγού και μπαίνει ένας μέσα .

- "Αχ! Μη μπαίνετε σ` αυτό το αμάξι! Είναι στοιχειωμένο!"

- " Πιο στοιχειωμένο ρε φίλε! Απ` τα δυόδια το σπρώχνω!"

___________________________________________________________________
Μια ξανθιά πηγαίνει στο αυτόματο μηχάνημα καφέ, ρίχνει το κέρμα της και πέφτει το φραπεδάκι της. Αμέσως ρίχνει κι άλλο κέρμα και παίρνει κι άλλο καφέ. Συνεχίζει με τρίτο και τέταρτο. Κάποια στιγμή ένας περαστικός, που περίμενε να πάρει κι αυτός καφέ, την ρωτάει:
- Μέχρι πότε θα παίρνεις καφέδες;
Και η ξανθιά:
- Μέχρι να πάψω να κερδίζω!
___________________________________________________________________

Ήταν ένας τύπος που του ήρθε μια μέρα να αγοράσει ένα κάστρο.

Πάει λοιπόν στον ιδιοκτήτη ενός κάστρου και τον ρωτα για την τιμή κ.τ.λ...συμφωνήσανε αλλά ο ενδιαφερόμενος κάνει στον ιδιοκτήτη μια ακόμα ερώτηση:

''Μήπως σ'αυτο το κάστρο έχει φαντάσματα;''

Και ο ιδιοκτήτης του απαντά: ''Μπααα εγώ 350 χρόνια μένω εδω και ακόμα φάντασμα δεν έχω δει!''

___________________________________________________________________

Σ` ένα εστιατόριο, ο ιδιοκτήτης λέει στο σερβιτόρο:
- Πήγαινε το λογαριασμό στο τραπέζι Νο 7. Δίπλωσέ τον όμως οκτώ φορές.
- Μα γιατί; Ρωτάει απορημένος ο σερβιτόρος.
- Για να έχεις καιρό να απομακρυνθείς, μέχρι να τον ξεδιπλώσει ο πελάτης.

___________________________________________________________________
Ένας ναύτης φτάνει σε κάποιο λιμάνι αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά δωμάτιο για το βράδυ.
- Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα δωμάτιο. Ή έστω ένα κρεβάτι οπουδήποτε, ξέσπασε στο τελευταίο ξενοδοχείο που βρήκε.
- Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα δίκλινο και το έχει πάρει ένας νεαρός μόνο του. Ίσως δεχτεί να το μοιραστεί μαζί σας. Μόνο που πρέπει να σας πω ότι ροχαλίζει τόσο δυνατά, που από τα διπλανά δωμάτια κάνουν συνεχώς παράπονα. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρετε να κοιμηθείτε εκεί.
- Κανένα πρόβλημα. Θα το πάρω.
Το επόμενο πρωί ο ναύτης κατέβηκε για πρωινό φρέσκος κι ανανεωμένος.
- Πως κοιμηθήκατε; τον ρώτησε ο ξενοδόχος.
- Καλύτερα από ποτέ.
- Μα δεν σας ενόχλησε ο άλλος νεαρός με το ροχαλητό του;
- Όχι, τον έκανα να σκάσει σε μηδέν χρόνο.
- Πως το καταφέρατε αυτό;
- Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πήγα λοιπόν, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και του είπα: Καληνύχτα όμορφε. Όλο το υπόλοιπο βράδυ ξαγρύπνησε παρακολουθώντας με.
___________________________________________________________________
Μαμά,ρωτάει ο Μπόμπο,η καρδια έχει ποδαράκια??
- Οχι αγόρι μου γιατί;
- Γιατί άκουγα χτες βράδυ το μπαμπά να λέει στην υπηρέτριά μας, καρδούλα μου άνοιξε τα ποδαράκια σου!!!!!
___________________________________________________________________

Αισιοδοξία

Μια εταιρία μέσω μιας αγγελίας, ζητάει έναν έξυπνο και ικανό συνεργάτη.
Στους τρεις νέους που παρουσιάζονται για αυτή τη δουλειά, κάνουν την εξής ερώτηση:
" Τι αισιόδοξο μήνυμα, θα ήθελες να πουν για σένα, στην κηδεία σου ; "

Ο 1ος, αφού σκέφθηκε λίγο, τους είπε:
-Θα ήθελα να πουν, ότι ήμουν
ένας πολύ καλός άνθρωπος
και ένας υπέροχος οικογενειάρχης.

Ο 2ος, χωρίς πολύ σκέψη, τους είπε:
-Εγώ θα ήθελα να πουν, ότι ήμουν καλός οικογενειάρχης,
εργατικός άνθρωπος και ότι έζησα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ο 3ος τους εξέπληξε:
-Εγώ θα ήθελα να πουν:
Ορε σεις, για δείτε τον καλύτερα, αυτός κουνιέται ακόμα ...

___________________________________________________________________


Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porsche 911 Carrera.

Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες.
- Και τα υπόλοιπα;
- Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant.

Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα:
- Πήρατε αύξηση φέτος;
- Πήραμε!
- Και τι τα έκανες;
- Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc.
- Και τα υπόλοιπα;
- Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.






Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ο Μικρός ήταν πολύ κακόκεφος.
Κλείστηκε στο δωμάτιο
κι άρχιζε να στριφογυρίζει
κι όλα τα πράγματα ν΄ αναποδογυρίζει.
Τις ζωγραφιές από τον τοίχο ξεκολλούσε
Κι όλα τα παιχνίδια του χαλούσε.

«Θεέ μου!» είπε η Μαμά «τι έχεις πάθει;»

«είμαι ένα ανάποδος
και γκρινιάρης μικρός
και κανείς δε μ΄αγαπάει» είπε ο μικρός.


«Μικρέ μου» είπε η Μαμά « όπως και να ΄σαι,
εγώ πάντα θα σ΄αγαπώ».

« κι αν ήμουνα αρκούδος, πάλι θα με φρόντιζες
και θα μ΄ αγαπούσες;» ρώτησε ο Μικρός.

«Φυσικά» είπε η Μαμά.
«Εγώ θα σ΄ αγαπώ ό, τι κι αν γίνει»

«Αν όμως γινόμουν πράσινο έντομο,
πάλι θα μ΄αγαπούσες,
πάλι θα με αγκάλιαζες και θα με φιλούσες;»

«Φυσικά» είπε η Μαμά.
«Εγώ θα σ΄ αγαπώ ό, τι κι αν γίνει»

«Ό, τι κι αν γίνει;» είπε ο Μικρός και χαμογέλασε.
«Κι αν ήμουνα κροκόδειλος;»

«Θα σε αγκάλιαζα και θα σε αγαπούσα
και τη νύχτα θα σου τραγουδούσα»
είπε η Μαμά.

« Χαλάει ποτέ η αγάπη;»
ρώτησε ο Μικρός.
«Λυγίζει άραγε ποτέ και σπάει;
Κι αν ναι, μπορείς άραγε να
την κολλήσεις,
να τη φτιάξεις και να τη χτίσεις; »

«Α, δεν ξέρω» είπε η Μαμά « το μόνο που ξέρω
είναι ότι θα σ΄ αγαπώ για πάντα».

«Κι όταν πεθάνουμε και χαθούμε,
θα μ΄αγαπάς ακόμη;» είπε ο Μικρός.
«Θα υπάρχει ακόμα η αγάπη;»

Η Μαμά πήρε στην αγκαλιά της
τον Μικρό και κοίταξαν μαζί
από το παράθυρο τον ουρανό.
Το φεγγαράκι έφεγγε ψηλά
και τ΄αστεράκια ήταν φωτεινά.
«Κοίτα, Μικρέ, τ΄αστεράκια
πώς λάμπουνε στον ουρανό.
Ξέρεις πως πολλά απ΄αυτά
έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια πια;»

«Τα βλέπεις όμως πώς φωτίζουν ακόμα στον ουρανό;

Η αγάπη είναι σαν τ΄ αστέρια: ποτέ δεν πεθαίνει
και πάντα φωτίζει»

___________________________________________________________________
Η ΧΕΛΩΝΑ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μάνα που είχε τέσσερα παιδιά.
Τα μεγάλωσε με πολύ αγάπη και τρυφερότητα.
Όταν ήλθε ο καιρός τους τα καλοπάντρεψε.
Πέρασαν όμως τα χρόνια και η μάνα, που είχε μείνει μόνη της,
αρρώστησε και έστειλε να φωνάξουν τα παιδιά της να τα αποχαιρετήσει και να τους δώσει την ευχή της, μήπως και δεν προλάβει και φύγει έτσι από τη ζωή .

Όμως όλα της τα παιδιά προφασίστηκαν πως είχαν δουλειά και πως θα πήγαιναν αργότερα να δουν τη μητέρα τους.
Έτσι η μάνα πέθανε μόνη και αβοήθητη, δίχως να προλάβει να δώσει στα παιδιά της την ευχή της σε κανένα από τα σπλάχνα της.

Το πρώτο της παιδί, που την ώρα που ξεψυχούσε η μάνα του είχε πάει να τρυγήσει, έγινε μέλισσα και μια ζωή τρυγάει και τον κόπο της τον τρώμε με βούτυρο πάνω στο ψωμί μας.
Το άλλο που εκείνη την ώρα κάρφωνε κάτι καρφιά, όλα τα καρφιά φύτρωσαν στην πλάτη του και από τότε έγινε σκαντζόχοιρος.
Η κόρη της, που εκείνη την στιγμή ύφαινε στον αργαλειό της έγινε η αράχνη.
Τέλος η τέταρτη, το μικρότερο παιδί της, που ήταν εκείνη τη στιγμή σκυμμένη πάνω στη σκάφη της και έπλενε, έγινε η γνωστή σε όλους μας χελώνα
και τη σκάφη της την κουβαλάει αιώνια.

___________________________________________________________________

Η Αμυγδαλιά στη Μυθολογία

Ήταν κάποτε στη Θράκη, μια πανέμορφη πριγκίπισσα, η Φυλλίς. Ερωτεύτηκε το γιο του Θησέα, τον Δημοφώντα.
Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν όταν το καράβι του νεαρού Αθηναίου Δημοφώντα επέστρεφε από την Τροία. Παντρεύτηκαν αλλά μετά από λίγο καιρό ο νεαρός Αθηναίος νοστάλγησε την πατρίδα του και η ερωτευμένη πριγκίπισσα μην αντέχοντας να τον βλέπει στεναχωρημένο τον άφησε να γυρίσει πίσω και αν την αγαπούσε πραγματικά θα ξαναγύριζε και τότε θα ήταν πραγματικά και ειλικρινά δικός της.
Έτσι κι έγινε και η ερωτευμένη Φυλλίς έμεινε μόνη να περιμένει τον εκλεκτό της για χρόνια ώσπου μαράζωσε και πέθανε από τη θλίψη της.
Όμως οι θεοί που ήξεραν την ιστορία της την μεταμόρφωσαν σε δέντρο για να μπορεί να περιμένει για περισσότερα χρόνια τον αγαπημένο της.
Έτσι η ερωτευμένη γυναίκα δεν πέθανε αλλά έγινε το δέντρο, που έμελλε να γίνει σύμβολο της ελπίδας : η Αμυγδαλιά.
Έλεγαν λοιπόν ότι μετά από χρόνια και όταν ο Δημοφώντας επέστρεψε στη Θράκη βρήκε την αγαπημένη του και πιστή γυναίκα, όχι περιστοιχισμένη από μνηστήρες αλλά ένα ξερό δέντρο δίχως φύλλα στη μέση του παγωμένου τοπίου.
Απελπισμένος και γεμάτος τύψεις αγκάλιασε τον κορμό της και τότε εκείνη πλημμύρισε ανθούς στη μέση του χειμώνα νικώντας το θάνατο.

Μια άλλη εκδοχή του μύθου για την αμυγδαλιά αναφέρει ότι
Η Φυλλίς έμεινε πίσω περιμένοντας τον, στον τόπο της τελετής του γάμου της.
Τα χρόνια περνούσαν και ο Δημοφώντας δεν επέστρεφε. Απελπισμένη η βασιλοπούλα που τον έχασε για πάντα πήγε και κρεμάστηκε σ΄ ένα δέντρο. Το δέντρο κράτησε την ψυχή της κι από τότε δεν ξανάβγαλε φύλλα ούτε άνθισε.
Κάποτε με τα χιόνια του Γενάρη γύρισε ο γιος του Θησέα. Σαν έμαθε τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του πήγε, αγκάλιασε το δέντρο και αυτό άρχισε να βγάζει τρυφερά φύλλα και άνθη. Η ψυχή της βασιλοπούλας ένιωσε χαρά με το γυρισμό του Δημοφώντα μα δεν ξαναπήρε την ανθρώπινη μορφή της. Έμεινε δέντρο και κάθε χρόνο το Γενάρη, στολίζεται με κάτασπρα λουλούδια.

Έτσι η αμυγδαλιά, έγινε σύμβολο της ελπίδας, δείχνοντας ότι η αγάπη δεν μπορεί να νικηθεί από το θάνατο.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΒΡΑΒΕΙΑ !!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΙΛΙΑ.



Δύο βραβεία έλαβα από τις φίλες: την http://rena-wwwrena.blogspot.com/,την http://genkarina.blogspot.com/ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ και τηνhttp://erifilisdimiourgies.blogspot.com/.
Ευχαριστώ πολύ.

Πρέπει λοιπόν τώρα με τη σειρά μου να τα δωσω σε άλλους 10 μπλόγκερς.Έτσι λέει ο κανόνας.Εγώ πάντα όμως τον αλλάζω.

Είσαστε παρα πολλοί και ολοι εκλεκτοί και δεν μπορώ να διαλέξω για να μην αδικήσω κάποιους.Άλλωστε τι σημασία έχουν αυτά τα βραβεία;Η σημασία βρίσκεται στην εκτίμηση και όχι στις φωτογραφίες.
Επειδή λοιπόν είμαι λίγο τσιγκούνης:))))))) αλλάζω πάντα τον τρόπο απονομής.

Οσοι δεν τα έχουν πάρει και έρθουν σήμερα 15/04/2010 επίσκεψη στο σπιτάκι μου μέχρι τις 12 το βράδυ παρακαλώ να τα πάρουν ΟΛΟΙ στο δικό τους μπλοκοσπιτάκι με πολύ εκτίμηση και φιλία απο εμένα.Αυτοί με τη σειρά τους αν μπορούν ας διαλέξουν 10 άτομα και ας τα δώσουν εκεί που θέλουν.

Αυτοί ειναι οι όροι απονομής.Ενδυμα επίσημο παρακαλώ.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!





Μια γυναίκα μπαίνει σε ένα κατάστημα με είδη κυνηγίου και ζητάει να αγοράσει ένα όπλο.
- Είναι για τον άντρα μου, εξηγεί στον υπάλληλο
- Μήπως σας είπε τι διαμέτρημα θέλει να αγοράσετε;
- Μη λές βλακείες, αφού δεν ξέρει ότι θα τον πυροβολήσω!
_____________________________________________________________________
Μπαίνει ένας μεθυσμένος γύφτος στο λεωφορείο και βλέποντας μπροστά του έναν καλοντυμένο κύριο, του λέει:
- Κύριος... ξέρεις ποια διαφορά έχει το σακάκι σου από τη ζούγκλα;
- Όχι, απαντά ξαφνιασμένος εκείνος.
- Χο, χο γελά ο γύφτος και συνεχίζει:
- Να σου πω λοιπόν εγώ, η ζούγκλα κρύβει μέσα πολλούς πιθήκους, ενώ το σακάκι σου μόνο έναν!

____________________________________________________________________

Μια μέρα, Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του:
- Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!

Η γυναίκα, δείχνοντας ότι νοιάζεται γι' αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται:

- Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!.

Σαν γυναίκα που αξίζει να το κάνει, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο :

"Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει..."

Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν.
Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική...
... και χωρίς να χάνουν χρόνο.... όπως τους παλιούς καιρούς...

...Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του 'meeting', η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το 'meeting'. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει...

Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει:
- Καλή μου, έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο...

Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη -γυναίκα ούσα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει :

"Σου στέλνω τη γαλοπούλα.
Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι.
Η Σύζυγος "

____________________________________________________________________

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:
- Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!

Ζήσανε 1-2 χρόνια καλά, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και έμεινε στον τόπο.

Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού παρατήρησε ότι, κάθε φορά που τον πλησίαζε γυναίκα να τον συλλυπηθεί, κουνούσε ο σύζυγος το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε.

Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, "πρόσεχε της είπε, μακριά απ' το στάβλο με το μαύρο άλογο". Και που το είπε, τί κατάφερε; Ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει στα θυμαράκια κι ετούτη!

Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.

Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε. Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε ο λυπημένος. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν "ζωή σε λόγου σου" κι εγώ έγνεφα "ευχαριστώ". Οι άντρες με ρώταγαν "το πουλάς το άλογο;" κι εγώ έγνεφα "όχι"!

____________________________________________________________________
Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η
γυναίκα:
- Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα, θα έπεφτες να με σώσεις;
- Αν σου πω "ναι", θα πέσεις;

____________________________________________________________________
Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει.
- Τι είναι αυτό μαμά;
- Πουλάκι.
- Γιατί δεν έχω και εγώ;
- Γιατί είσαι κοριτσάκι.
- Όταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο;
- Αν είσαι καλό κορίτσι, όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα.
- Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι;.
- Ε τότε θα έχεις πολλά!
____________________________________________________________________
- Μαμά,ρωτάει ο Μπόμπο,η καρδια έχει ποδαράκια??
- Οχι αγόρι μου γιατί;
- Γιατί άκουγα χτες βράδυ το μπαμπά να λέει στην υπηρέτριά μας, καρδούλα μου άνοιξε τα ποδαράκια σου!!!!!

____________________________________________________________________

Πάει κάποιος στην αστυνομία και λέει:
- Η γυναίκα μου αγνοείται. Είναι ψηλή, όμορφη, αδύνατη και ξανθιά.
Ο αστυνόμος ζητάει την φωτογραφία της και λέει:
- Μα αυτή είναι κοντή, χοντρή, άσκημη και καραφλή.
- Το ξέρω, απαντάει ο σύζυγος. Αλλά σκέφτηκα μήπως επ' ευκαιρία μου βρίσκατε καμία καλύτερη.


____________________________________________________________________

Ένας καλλιτέχνης, ένας δικηγόρος κι ένας προγραμματιστής συζητούν για τη μοιχεία.
Λέει ο καλλιτέχνης: Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει το πάθος, τα ρίγη, τη μέθη που προκαλεί ο φόβος να σε ανακαλύψουν; Είναι μια εμπειρία που δεν την αλλάζω με τίποτα!
Λέει ο δικηγόρος: Εγώ νομίζω ότι κάνει τη ζωή δύσκολη. Τις περισσότερες φορές η μοιχεία οδηγεί στο διαζύγιο και μάλιστα εις βάρος σου πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει ως τη χρεοκοπία. Μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.
Λέει κι ο προγραμματιστής: Είναι το ωραιότερο πράγμα που μου συνέβη. Η γυναίκα μου νομίζει ότι είμαι με την ερωμένη μου, η ερωμένη μου νομίζει πως είμαι με τη γυναίκα μου κι έτσι μπορώ να ασχολούμαι όλη τη νύχτα με το κομπιούτερ.

____________________________________________________________________
Στο νηπιαγωγείο, τα παιδάκια γύρω γύρω κι η δασκάλα να ρωτάει
- Νικολάκη, πώς κάνει η αγελάδα;
- Μουυυυυυυ, κυρία
- Ελενίτσα, πως κάνει η γάτα;
- Νιάου, κυρία
- Θανασάκη, πώς κάνει το ποντίκι;
- Κλικ, κυρία.

____________________________________________________________________
Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα φαρμακείο.
- Ενα ζευγάρι γυαλιά παρακαλώ,έχετε;
- Και βέβαια απαντά ο φαρμακοποιός,είναι για σας;
- Οχι,απαντά η ξανθιά,είναι για τον ήλιο!

____________________________________________________________________

Μια συζυγος ξανθια γυρναει το βραδυ σπιτι.
Ο συζυγος ξαπλωμενος βλεπει champion league.
- Που ειναι το παιδι,ρωταει η ξανθια.
- Στα αγγλικα απανταει ο συζυγος.
- Oκ where is the children,λεει η ξανθια

___________________________________________________________________

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!!



OI ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΟΣ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;;;;;;


____________________________________________________________________
ΑΛΟΥΠΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΛΑ
ΠΩΣ ΕΒΛΑΠΑΠΟΥΤΣΟΠΑΣΠΑΛΛΟΠΑΤΗΣΕ;
____________________________________________________________________
ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΠΕΦΤΕΙ Τ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ
ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΑΡΜΑΡΟΜΑΥΡΟΜΑΡΜΑΡΑ.
____________________________________________________________________
Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΧΥΣ
ΕΦΑΓΕ ΠΑΧΕΙΑ ΦΑΚΗ
ΓΙΑΤΙ,ΠΑΠΑ ΠΑΧΥ
ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΧΕΙΑ ΦΑΚΗ;

____________________________________________________________________
Η ΚΟΤΤΑ ΜΑΣ Η ΔΙΚΩΛΗ,Η ΤΡΙΚΩΛΗ
Η ΤΕΡΑΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΗ
ΚΑΝΕΙ Τ ΑΥΓΑ ΤΑ ΔΙΚΩΛΑ ,ΤΑ ΤΡΙΚΩΛΑ,
ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΑ,
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΑΕΙ ΔΙΚΩΛΙΑΖΕΙ,ΤΡΙΚΩΛΙΑΖΕΙ,
ΤΕΤΡΑΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΙΑΖΕΙ.
____________________________________________________________________
ΕΦΤΑ ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΣΚΑΣΤΑ
ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΣΤΗ ΣΚΑΣΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ

____________________________________________________________________
ΚΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΠΟΥΚΟΥΤΣΑΚΟΣ

____________________________________________________________________
ΠΙΑΤΑ ΑΠΛΙΑ,ΠΙΑΤΑ ΒΑΘΕΙΑ

____________________________________________________________________
ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ
ΚΙ ΑΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ
ΘΑ ΓΕΝΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΟΝΤΟΥΦΕΚΟ.

____________________________________________________________________
ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΠΩΣ ΓΥΑΛΙΖΕΙ,ΠΩΣ ΚΟΥΜΠΙΖΕΙ,
ΠΩΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΥΡΔΟΥΜΠΕΛΙΖΕΙ;

____________________________________________________________________
ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΛΑΓΟΥΔΟΓΑΛΟ.
____________________________________________________________________
ΦΙΔΙ ΞΕΠΟΥΚΑΜΙΣΟ,ΦΙΔΙ ΞΕΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣΜΕΝΟ

__________________________________________________________________
ΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΥΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΕΜΙΔΙΓΑΔΙΣΕ ΜΕ.
____________________________________________________________________


Η ΣΥΚΙΑ ΜΑΣ Η ΓΕΡΤΗ,Η ΠΕΥΚΟΛΕΥΚΟΤΣΟΥΚΛΩΤΗ,ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΓΕΡΤΑ ΤΑ ΠΕΥΚΟΛΕΥΚΟΤΣΟΥΚΛΩΤΑ.
____________________________________________________________________
ΝΕΡΟ ΛΙΝΑΡΙ ΝΕΡΟΛΙΝΑΡΟ ΝΕΡΟΚΑΘΑΡΟΛΙΝΑΡΟ.

____________________________________________________________________
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΠΑΚΩΤΗ,ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΞΕΚΑΠΑΚΩΤΗ.ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΠΑΚΩΜΕΝΗ,ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΞΕΚΑΠΑΚΩΜΕΝΗ.

____________________________________________________________________
ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΣ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ,ΤΟ ΑΡΙΔΟΛΟΥΡΙΔΟ.

____________________________________________________________________
ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΝΤΟΠΑΓΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΑΠΝΙΑΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.


____________________________________________________________________
ΣΦΑΚΑ ΜΠΟΥΦΟΣΦΑΚΑ,ΚΑΤΟΥ ΑΠ ΤΗ ΜΠΟΥΦΟΣΦΑΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΦΟΣΦΑΚΟΠΟΥΛΑ.

____________________________________________________________________
ΕΦΤΑ ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΣΚΑΣΤΑ,ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΣΤΗ ΣΚΑΣΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.

___________________________________________________________________

_ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΠΟΥΛΑΡΟΣ ΠΩΣ ΕΞΕΦΗΚΑΡΟΚΟΥΜΠΟΘΗΛΥΚΩΘΗΚΕ;;
____________________________________________________________________
ΤΟ ΚΡΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΩΣ ΕΚΡΑΜΠΟΦΥΤΡΟΠΡΟΚΟΨΕ;;

____________________________________________________________________
ΚΑΠΠΑ ,ΠΑΛΙΟΚΑΠΠΑ,ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΟΚΩΛΟΠΑΝΝΟΚΑΠΠΑ.

____________________________________________________________________
ΒΑΡΕΛΙ,ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟΔΕΣΕ;Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟΔΕΤΗ ΜΕ ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟΒΑΡΕΣΕ.ΝΑ ΧΑ ΓΩ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟΔΕΤΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΝΕΡΟΒΑΡΕΛΟΔΕΝΑ.


____________________________________________________________________
ΕΓΔΕΝΙΑ ΜΟΥ,ΜΠΕΓΔΕΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΔΟΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΓΔΕΝΑ ,ΤΑ ΜΠΕΓΔΕΝΑ,ΤΑ ΕΓΔΟΜΠΕΓΔΟΚΟΥΚΟΥΔΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΑΕΙ,ΕΓΔΕΝΙΑΖΕΙ,ΜΠΕΓΔΕΝΙΑΖΕΙ,ΕΓΔΟΜΠΕΓΔΟΚΟΥΚΟΥΔΙΑΖΕΙ.

____________________________________________________________________
ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗ Τ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Τ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ,ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΜΑΡΑ,ΜΑΡΜΑΡΟΜΑΥΡΟΜΑΡΜΑΡΑ.

____________________________________________________________________



ΤΟΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ,ΟΛΟ ΜΟΥΛΑΡΑΧΝΑΡΙΑ.
____________________________________________________________________
ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΡΕΜΜΥΔΟΠΡΟΚΟΨΕ;

____________________________________________________________________
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΤΕΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΣΚΕΠΑΡΝΟΒΑΡΔΟΤΡΟΥΠΟΠΕΛΕΚΑΓΕ;;Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΡΝΟΒΑΡΔΟΤΡΟΥΠΟΠΕΛΕΚΗΤΟΥ.ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΡΝΟΒΑΡΔΟΤΡΟΥΠΟΠΕΛΕΚΗΤΟΥ ,ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΡΝΟΒΑΡΔΟΤΡΟΥΠΟΠΕΛΕΚΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΡΝΟΒΑΡΔΟΤΡΟΥΠΟΠΕΛΕΚΗΤΟΥ.

____________________________________________________________________

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ





Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται. Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει:
- Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε!
Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάεi, πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα.
Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο.
Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει:
- Κοίτα, κοίτα το μέντιουμ...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Και ο Θεός ρώτησε τον Αδάμ: "Τί κακό σου συμβαίνει;"
Ο Αδάμ απάντησε ότι δεν είχε κανέναν για να μιλά μαζί του.
Τότε ο Θεός είπε ότι σκόπευε να δώσει στον Αδάμ μια γυναίκα για σύντροφο:
"Το πρόσωπο αυτό θα συλλέγει τροφή για σένα, θα σου μαγειρεύει και,όταν ανακαλύψεις τα ρούχα, θα τα πλένει για σένα.
Θα συμφωνεί πάντοτε με οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις.
Θα γεννά τα παιδιά σου και ποτέ δεν θα σου ζητά να σηκώνεσαι κατά την διάρκεια της νύκτας για να τα φροντίσεις.
Δεν θα σε ταλαιπωρεί με καυγάδες και πάντοτε θα παραδέχεται πρώτη ότι είχε άδικο όταν θα έχετε μια διαφωνία.
Ποτέ δεν θα έχει πονοκέφαλο και θα σου προσφέρει οτιδήποτε και οποτεδήποτε τα χρειάζεσαι".


Ο Αδάμ ρώτησε τον Θεό: "Τί θα κοστίσει μια γυναίκα σαν κι αυτή;"
Ο Θεός απάντησε: "Ένα χέρι και ένα πόδι."
Έπειτα ο Αδάμ ρώτησε: "Τί μπορώ να πάρω με ένα πλευρό;"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό:
- Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και φέρε μου τις παντόφλες μου.
Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός
- Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο!
Η αδερφή του:
- Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο!
- Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του:) Πατέρααα! Την μίαααα;
- Και τις δύο ρε βλάκα!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέσα στην ζούγκλα ένας Αλβανός περιπλανιέται. Καθώς κόβει βόλτες, ψάχνοντας να βρει να φάει κάτι, περνάει από ένα ποτάμι και πετάγεται ένας κροκόδειλος και τον αρπάζει από τα πόδια. Αρχίζει λοιπόν και αυτός να φωνάζει:
- Μποήτεια, μποήτεια με τγώει ααααααααα!
Ο κροκόδειλος συνεχίζει να τον καταπίνει. Σε κάποια στιγμή, και ενώ ο κροκόδειλος τον έχει καταπιεί μέχρι τον λαιμό περνάει ένας κυνηγός από κοντα και ο Αλβανός του λέει:
- Μποήτεια κύγιε. Είμαι Αλμπανός κάντε κάτι...
Και του απαντάει ο τύπος:
- Αλβανός - Αλβανός, αλλά με slipping bag Lacoste!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο μικρός Γιωργάκης δεν μπορεί να κοιμηθεί. Κάθε βράδυ μιλάει από την ανοιχτή πόρτα στους γονείς του και ζητάει να πιει νερό ή μια καραμέλα ή ρωτάει τι ώρα είναι. Για να μπορέσει να ηρεμίσει, ο πατέρας του, του λέει να μετρά πρόβατα. Πολύ αργότερα ο μικρός χτυπά την πόρτα και ρωτά τους αγουροξυπνημένους γονείς του:


-Μετά το 1999 ποιος αριθμός είναι




------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δύο γιαγιάδες συζητάνε για τους συζύγους τους καθώς πίνουν τσάι
"Ελπίζω ο Θανάσης να σταματήσει να τρώει τα νύχια του." λέει η μία
"Α, και ο Γιώργος έκανε το ίδιο, αλλά του το έκοψα το συνήθειο."
"Τι; Σοβαρά; Πώς;"
"Του έκρυψα τα δόντια του."




-------------------------------------------------------------------------------------------------