Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!

Η Δικαιοσύνη και η Αδικία


Κάποια μέρα συναντήθηκαν η Δικαιοσύνη και η Αδικία κι άρχισαν να καβγαδίζουν για το πώς είναι καλύτερα να ζουν οι άνθρωποι, με την δικαιοσύνη ή με την αδικία; Η Αδικία υποστήριζε με πάθος ότι είναι καλύτερα να ζει ο κόσμος με την αδικία, ενώ η Δικαιοσύνη έλεγε πως δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα από εκείνο όπου επικρατεί ο νόμος της δικαιοσύνης. Λογομάχησαν, είπε η καθεμία τα δικά της, χωρίς τελικά ούτε η Δικαιοσύνη ούτε η Αδικία να αλλάξουν γνώμη.

Κάποια στιγμή η Αδικία στρέφεται στη Δικαιοσύνη και της προτείνει:

-Αφού δε συμφωνείς μ΄ αυτά που σου λέω, δεν πάμε καλύτερα να κρίνει ένας σοφός γέροντας;

-Πάμε, απάντησε η Δικαιοσύνη.

Πήραν το δρόμο και πήγαν και βρήκαν το σοφό γέροντα.

-Θέλουμε να μας λύσεις μια διαφορά, του λέει η Αδικία. Πως είναι καλύτερα να ζουν οι άνθρωποι, με την αδικία ή με την δικαιοσύνη;

-Τι ποσό βάλατε για στοίχημα, ρώτησε ο σοφός γέροντας.

-Εκατό ρούβλια, απάντησαν κι οι δυο μ΄ ένα στόμα.

-Λοιπόν, Δικαιοσύνη, λέει τότε ο σοφός γέροντας, πρέπει να ξέρεις πως έχασες το στοίχημα. Σήμερα ζεις καλύτερα με την αδικία!

Η Δικαιοσύνη έβγαλε από την τσέπη της εκατό ρούβλια και τα έδωσε στην Αδικία, λέγοντας πως δεν την έπεισε ο σοφός γέροντας και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι καλύτερα να ζει κανείς σε συνθήκες δικαιοσύνης.

-Αφού δεν πείστηκες, λέει η Αδικία, έλα να πάμε στο δικαστή. Αν κερδίσεις εσύ το στοίχημα, θα σου δώσω χίλια ρούβλια. Αν, όμως, κερδίσω εγώ, δε θέλω λεφτά –αλλά θα σου βγάλω τα μάτια. Συμφωνείς;

-Συμφωνώ!, απάντησε η Δικαιοσύνη.

Πήγαν στο δικαστή και τον ρώτησαν πως είναι καλύτερα να ζουν οι άνθρωποι, με την αδικία ή με την δικαιοσύνη;

Ο δικαστής έδωσε την ίδια απάντηση:

-Σήμερα ζει κανείς καλύτερα με την αδικία.

Τότε η Αδικία έβγαλε τα μάτια της Δικαιοσύνης, τα πήρε κι έφυγε.

Η Δικαιοσύνη έμεινε έτσι τυφλή. Μιας και δεν έβλεπε, πήρε ένα ραβδί κι άρχισε να ψαχουλεύει στο δρόμο, για να μη σκοντάψει και πέσει.

Περπάτησε, περπάτησε όλη μέρα και, κάποια στιγμή, όταν νύχτωσε, έφτασε μπροστά σ΄ ένα βάλτο. Κουρασμένη όπως ήταν, ξάπλωσε στην άκρη του βάλτου, στο χορτάρι, για να ξαποστάσει. Τα μεσάνυχτα εμφανίστηκαν πάνω στο βάλτο οι σατανάδες. Ο αρχισατανάς άρχισε να ρωτάει έναν έναν τους σατανάδες τι έκαναν εκείνη τη μέρα.

-Εγώ, λέει ένας σατανάς, κατέστρεψα την ψυχή ενός ανθρώπου.

-Εγώ, λέει κάποιος άλλος, έσπρωξα έναν άνθρωπο να κάνει μια μεγάλη αμαρτία.

Κάποια στιγμή πετάγεται κι η Αδικία και λέει θριαμβευτικά:

-Εγώ έβαλα δυο φορές στοίχημα με τη Δικαιοσύνη. Στο πρώτο κέρδισα εκατό ρούβλια και στο δεύτερο της έβγαλα τα μάτια!

-Για τα εκατό ρούβλια αξίζεις συγχαρητήρια που τα κέρδισες, της λέει ο αρχισατανάς. Αλλά για τα μάτια που πήρες δεν κέρδισες και τίποτα το σπουδαίο. Αν η Δικαιοσύνη τρίψει τα μάτια της με το χορτάρι που φυτρώνει εδώ, θα ξαναβρεί το φως της. η Δικαιοσύνη άκουσε τα λόγια του αρχισατανά και χάρηκε.

Σε λίγο λάλησε ο πετεινός κι η συμμορία των σατανάδων βυθίστηκε και χάθηκε μέσα στο βάλτο. Τότε, η Δικαιοσύνη έκοψε μια φούντα χορτάρι κι άρχισε να τρίβει τις άδειες κόγχες των ματιών της. Και το θαύμα έγινε. Στις κόγχες εμφανίστηκαν και πάλι τα δυο αστραφτερά της μάτια. Έτσι, η Δικαιοσύνη ξαναβρήκε το φως της, πέταξε το ραβδί και πήρε το δρόμο του γυρισμού, αφού έβαλε στο ταγάρι και λίγο θαυματουργό χορτάρι.

Εκείνον τον καιρό είχε χάσει το φως της η κόρη του άρχοντα της χώρας. Απελπισμένος ο άρχοντας έβγαλε φιρμάνι, που έλεγε πως οποίος της ξαναδώσει το φως της θα την πάρει για γυναίκα του.

Άκουσε κι η Δικαιοσύνη για το φιρμάνι και πήγε στο παλάτι. Έτριψε τα μάτια της κοπέλας με το θαυματουργό χορτάρι και της ξανάδωσε το φως.

-Τι θέλεις να σου δώσω για αντάλλαγμα για το καλό που μου κανες; Ζήτησε ό, τι θέλεις και θα το έχεις!, της είπε ο άρχοντας.

-Δε θέλω να μου δώσεις τίποτα! του είπε ταπεινά η Δικαιοσύνη. Το μόνο που θέλω είναι να καταργήσεις τους νόμους της αδικίας και να αφήσεις τον κόσμο να ζει σε συνθήκες δικαιοσύνης. Αν δεν το κάνεις, η κόρη σου θα ξαναχάσει το φως της. το ίδιο και συ κι όλοι εδώ μέσα στο παλάτι!

Ο άρχοντας, που στην αρχή δεν ήθελε να καταργήσει τους νόμους της αδικίας, τρόμαξε απ΄ αυτά που άκουσε. Έβγαλε φιρμάνι που καταργούσε όλους τους άδικους νόμους. Επειδή, όμως, δεν μπορούσε να ζήσει και να κυβερνήσει χωρίς την αδικία, σηκώθηκε κι έφυγε από την χώρα μαζί με την οικογένειά του.

Έτσι, απαλλαγμένοι από την αδικία και από τον άρχοντα-τύραννο, οι κάτοικοι αυτής της μακρινής χώρας άρχισαν να ζουν μια νέα ζωή, χαρούμενα κι ευτυχισμένα, χωρίς μίση, πολέμους, σκοτωμούς και κακουργήματα.

Ομόφωνα διάλεξαν για αρχηγό της χώρα τη Δικαιοσύνη, που, για να κρίνει σωστά κι ανεπηρέαστα, δίκαζε πάντα με δεμένα μάτια και με τη ζυγαριά στο χέρι.

_________________________________________________________________________________

Από τότε οι άνθρωποι έτσι ακριβώς απεικονίζουν τη Δικαιοσύνη: με δεμένα μάτια και με μια ζυγαριά στο χέρι.





ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

να χαμογελάτε!!!!!!!!!!!!!!!




Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει : - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγουμένη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. - Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!!!!!!!
____________________________
Ήταν ο Τοτός,και πάει στον Μπόμπο και του λέει.- Ρε Μπόμπο, δεν ξέρω αλλά όλες οι γκόμενες για κάποιο λόγο με φτύνουνε.- Ε, κάτι πρέπει να κάνεις και να σε φτύνουνε.- Όχι, εγώ δεν κάνω τίποτε. Απλά καμιά φορά βρίζω.- Ε, για αυτό σε φτύνουνε.- Και τι πρέπει δηλαδή να κάνω;- Να, να τους μιλάς για τα αστέρια για τον ουρανό, τέτοια ρομμαντικά πράγματα.- Εντάξει.Το άλλο βράδυ πάει ο Τοτός στην παραλία με μία γκόμενα, και άρχισε να της λέει.- Να, κοίτα πόσα αστέρια έχει ο ουρανός! Ένα, δύο, τρία... Πώ πω! Της πουτάνας γίνεται από αστέρια!
_____________________________
Μια κοπέλα κάθεται σε μια καφετερία, και ξύνει ασυναίσθητα το αυτί της με το κλειδί του αυτοκινήτου της. Κάποιος κάθεται και την παρακολουθεί πολλή ώρα... Και κάποια στιγμή αυτή τσαντισμένη τον ρωτά γιατί την κοιτάει επίμονα. - Περιμένω, λέει αυτός. - Τι περιμένεις; - Να δω, θα πάρεις μπροστά ή να σε σπρώξω!!!
_____________________________

Δύο λεωφορεία ξεκινήσαν για μια εκδρομή. Το ένα είχε νύφες και το άλλο πεθερές. Ξαφνικά το λεωφορείο με τις πεθερές πέφτει στο γκρεμό. Οι νύφες το στήσανε στο χορό, γλεντούσανε, χορεύανε, όλες μέσα στην καλή χαρά για το ευτυχισμένο συμβάν. Σε μια γωνιά ώμος μια νύφη έκλεγε. - Γιατί κλαις; τη ρωτάει μια άλλη νύφη. Τόσο πολύ την αγαπούσες την πεθερά σου; - Όχι! λέει αυτή. Κλαίω γιατί η δικιά μου δεν ήταν μέσα!!!
_____________________________
Ένας τύπος πλησιάζει μια πολύ ωραία γυναίκα σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα.- Με συγχωρείτε, της λέει, αλλά έχω χάσει την γυναίκα μου, μπορείτε να με βοηθήσετε;- Και τι θέλετε να κάνω; ρωτά η γυναίκα.- Απλά σταθείτε εδώ και μιλήστε μαζί μου, απαντάει ο τύπος.- Και γιατί αυτό θα σας βοηθήσει; ξαναρώτησε αυτή.- Μμμμμμ δεν ξέρω, αλλά κάθε φορά που μιλάω με μια τόσο ωραία γυναίκα σαν και σας, η γυναίκα μου εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά.
_____________________________

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα φιλαράκι μου!!!

Με χαμογελο και αισιοδοξία

Μαρία είπε...

Ωραία η ιστορία,γέλασα και με τα ανέκδοτα...Κι αυτό δεν μου συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία...Νάσαι καλά...

Rena είπε...

Ηρθα να πάρω λίγη δόση αισιοδοξίας να σου ευχηθώ καλή βδομάδα και να σου υπενθυμίσω το βραβείο σου!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλο απογευμα φιλαρακι...χριστος ανεστη..καλωσορισες .... μας ελειψες κι εσυ και τα καλουδια που αναρτας στο χαριτωμενο και ευαισθητο μπλοκακι σου.. οπως παντα ετσι και σημερα πολυ ομορφη και διδακτικη και πετυχημενη η ιστοριουλα σου (την οποια θα βαλω κ εγω στο δικο μου με αναφορας πηγη το μπλοκακι σου)

τα ανεκδοτα πολυ πετυχημενα οπως παντα...

κανεις καλη επιλογη θεματων και καλο ψαξιμο αν και δε μας γραφεις ποτε απο που τα βρισκεις...

δελφινοφιλουθκια....να χεις μια ομορφη εβδομαδα...γεματη αισιοδοξια (οπως λες και συ στο τιτλο)

υγ- μου αρεσουν παντα και οι ευχουλες που μας δινεις μεσα απο τους τιτλους σου

Agni είπε...

Τι όμορφος τίτλος ! Τον διάβασα στην κόρι μου που αυτί την στιγμή φόρεσε μαύρο!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία ιστορία!!Μακάρι να συνέβαινε έτσι τελικά!!

Ωραία ανέκδοτα!!

Μαρια Νικολαου είπε...

Καλή σου εβδομάδα Σκρουτζάκο. Όλα να σου πηγαίνουν κατ ευχήν.

Δημιουργία είπε...

Καλη εβδομαδα να εχεις, Ανοιξιατικη.

Pansofix είπε...

πολύ διδακτική η ιστορία με τη δικαιοσύνη και την αδικία!!!

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη η ιστορία! Τέλεια τα ανέκδοτα! Πέρνα από το σπιτακι μου, κληρωθηκες 2ος στο giveaway!

MaRia'S LiFeTiMe είπε...

Kαλησπερα Σκρουτζακο!!Διδακτικη η ιστορια σου,μακαρι να μπορουσε να γινοντουσταν ολα αυτα σημερα να γλυτωναμε κι εμεις απο τους αδικοκρατουντες αλλα δεν το βλεπω....
Παντα ωραια ανεκδοτα βαζεις!!!!!!Νασαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλια πολλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα με την διδακτική ιστορία και τα ανέκδοτα να χαμογελάσουμε. Καλη σου εβδομάδα φίλε !

maria είπε...

σκρουτζάκο μου, με έκανες και γέλασα. Να είσαι καλά.
όσο για τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα δεν είναι τυφλή είναι κουφή.
σε φιλώ

Dennis Kontarinis είπε...

Καλησπέρα φίλε μου και καλή σου βδομάδα.
Η ιστοριούλα σου με την Δικαιοσύνη και την Αδικία είναι ένα πολύ ωραίο μάθημα. Όσο για τα ανέκδοτά σου απολαυστικά.
Πέρασε από Εφτάνησα για έναν περίπατο στην Ερείκουσα.
Νάσαι καλά

Ἅ λ ς είπε...

καλη βδομαδα!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Σε περιμένει ένα βραβειάκι
http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/04/blog-post_8947.html

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλησπερα σκρουτζακο μου...και συ εισαι ενα αξιολογο πλασματακι γι αυτο και πηρες και βραβειο
και οπως αναφερω και στην αναρτηση μου δινω και στον http://scroodgejkok.blogspot.com διότι ο διαχειριστής είναι ένα γλυκό και ευαίσθητο άτομο και αυτό φαίνεται και μέσα από το ιστολογιάκι του, ο χαρακτήρας του οποίου είναι και διδακτικός και χαλαρωτικός

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Καλή βδομάδα ζούζουνε, τα ΄χεις σούρει τόσο στις ξανθούλες με τα ανέκδοτα, που καμιά φορά θα οργανωθούν και θα σε δείρουν. Μα ξανθούλες είναι αυτές, σιγά να μην οργανωθούν, θα δίνουν ραντεβού στου Μπακάκου, και η μισές θα πηγαίνουν στου Μπαμπάκου τους :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Σκρουτζάκο αθάνατε!!

Lamprini Lamprinou είπε...

Χαίρομαι που θα τα λέμε.. στο αντ' αυτού... δεν σου σχολίασα.. γιατί έτρεχα με κάτι αναρτήσεις!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

θα ενδιαφεροσουν να ανταλλαξουμε μπανερακια και να βαλουμε το στολογιο ο ενας του αλλου στα φιλικα μας ιστολογια;

ευχαριστω

Paraskevi Lamprini M. είπε...

περίεργη ιστορία... και τι σοφός ήταν αυτός;...
προβληματίστηκα

el.mar είπε...

Χαιρετώ τον χαμογελαστό μας φίλο!!!
Να είσαι καλά σκρουτζάκο!!!!
Φιλιά!!!!!!!!!!

VenomousWords είπε...

Τι ομορφη ιστορια Σκρουτζακο! Πολύ μου αρεσε!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Coula

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Όστρια ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ rena ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ.ΑΠΑΝΤΩ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ Agni ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ Ρασκόλνικωφ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ Μαρια Νικολαου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Δημιουργία ΕΠΙΣΗΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ Pansofix ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ Helene ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ MaRia'S LiFeTiMe ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ GiP ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ maria ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΩΩ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Dennis Kontarinis ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Ἅ λ ς

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ Κωνσταντίνος Κόλιος ΞΑΝΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ:))))ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ αχτίδα ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ lamprini lamprinou ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ paraskevi malouxou ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ el.mar ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ VenomousWords ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET ΤΟ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλησπερα φιλαρακι. συγνωμη τωρα ειδα το σχολιακι σου με την ερωτηση, αλλα οπως με ενημερωσες το βαλες..
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗς ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ακι την προτασουλα που εγραψες αξίζει να περάσετε κι απο εδώ....Παίρνω κι εγώ το δικό σου και θα γράψω και γω την ίδια προτασούλα... Θα το βρεις στην αρχή στα ροζ πλαισιάκια που γράφει φιλικά μπάνερ

είσαι πολύ γλυκούλης
να σαι καλά καλό βραδάκι

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Και γω ευχαριστω φιλαρακι που μ εβαλες και μενα στο χαριτωμενο σπιτακι σου.... αξιζεις μια θεση και συ γιατι και συ εισαι αξιολογο ιστολογιο ....φιλουθκια

Ανώνυμος είπε...

to istologio ayto apla DE IPARXEI !!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)