Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ!!!!!!



Καλό Μήνα σε όλους με υγεια πανω απ ολα!!!!!!!!!!!!

1.jpg

Καλο μηνα σε ολους και ολες!!!!Ειναι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου!!Σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και της ανεμελιάς αν και καποιοι ακομα συνεχίζουν τις διακοπές τους.
Φθινόπωρο αρχίζει σήμερα.....Ετυμολογικά σημαινει φθίνουν οι οπώρες.Μελαγχολικό το όνομά του όπως θα έπρεπε να είναι ο καιρός.Αλλά το καλοκαίρι καλά κρατεί ακόμα.Σε λίγο θ αρχισουν τα πρωτοβρόχια και θ ανθισουν τ αγριολούλουδα οπως ειναι τα κυκλάμινα.

Mακάρι αυτός ο μήνας να ειναι όμορφος,γεμάτος τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!!!!!!

Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη!


cyclamen.jpg

να χαμογελάτε!!!!!!!!!!!!!!!

Προχθές, στην εβδομαδιαία σύσκεψη της εταιρίας, το αφεντικό παρατήρησε ότι δεν του αποδίδεται ο απαιτούμενος σεβασμός από τους υφισταμένους και ότι πρόκειται να λάβει μέτρα.Μετά την σύσκεψη, πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα, αγόρασε ένα σηματάκι που έγραφε "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" και το κόλλησε έξω από την πόρτα του γραφείου του.Αργότερα την ίδια μέρα, γυρίζοντας από το γεύμα του, βρήκε ένα χαρτάκι δίπλα στο σηματάκι, που έγραφε:"Τηλεφώνησε η γυναίκα σας. Θέλει πίσω το σηματάκι της!"
_______________________________
Ένα ζευγάρι προχώραγε στην εξοχή και είδαν ένα πηγάδι.Ο άνδρας έσκυψε πάνω από το πηγάδι, έκανε μια ευχή και πέταξε ένα νόμισμα.Ύστερα πήγε και η γυναίκα να κάνει την ευχή της, αλλά σκόνταψε και έπεσε μέσα στο πηγάδι.Ο σύζυγος έμεινε λίγο άφωνος και μετά γέλασε και είπε εντυπωσιασμένος:- Τελικά αυτό το πηγάδι δουλεύει πραγματικά!
_______________________________
Ήταν ένας βλάχος και ήθελε να κάνει εντύπωση στην αρραβωνιαστικιά του με τα ωραία του εσώρουχα.Πήγε και πήρε λοιπόν τρία μέτρα μεταξωτό ύφασμα και τα πήγε στην μάνα του να του κάνει εσώρουχα.Η μάνα του χρησιμοποίησε μόνο το ένα μέτρο και του έκανε εσώρρουχα.Ξεκίνησε λοιπόν ο βλάχος να πάει στην αρραβωνιαστικιά του, αλλά από την ταραχή του ξέχασε να βάλει το εσώρουχο.Φτάνοντας στην κοπελιά του κατεβάζει τα παντελόνια του και της λέει:- Το γλιέπεις, το γλιέπεις;- Το γλιέπω, Μήτρο μου, το γλιέπω!- Το γλιέπεις καλά; - Καλά, Μήτρο μου, καλά.- Ε, από αυτό που γλιέπεις έχω και άλλα δύο μέτρα στο σπίτι.
_______________________________
Ο Μήτσος συναντά στο δρόμο τον Τάκη, έναν φίλο που έχει μερικούς μήνες να τον δει. Ο Τάκης φορά στο στόμα του μια μαύρη κορδέλα... - Ρε Τάκη τι χαμπάρια; Τι ναι αυτό το πράγμα στο κεφάλι σου ρε; Πονόδοντος; - Μπα Μήτσο μου... πένθος. πέθανε η πεθερά μου... - Τι λες ρε παιδί μου... Καλά όμως ρε... Το πένθος το φοράνε στο μπράτσο! - Ναι, αλλά γελάω πανάθεμα μου!
_______________________________