Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ!!!

  

Tα λουλούδια της ελπίδας!!!
Ο Χριστός ανέβαινε με δυσκολία το στενό μονοπάτι του Γολγοθά.Ο Σταυρός που κουβαλούσε ήταν τόσο βαρύς!!!!!Κόντευε να του πέσει απο τα χέρια.Γύρω του άνθρωποι πολλοί γελούσαν ,φώναζαν και κορόιδευαν αλλά Εκείνος δεν τους κρατούσε κακία.<<Δεν ξέρουν τι κάνουν.Συγχωρεσέ τους Θεέ μου>> προσευχήθηκε στον Ουράνιο Πατέρα του.
Ενα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό Του.Συνέχισε να προχωράει.Το ήξερε πως έπρεπε να τελειώσει την αποστολή Του.Το ήξερε πως έπρεπε να θυσιαστεί για να σώσει τους ανθρώπους ,να τους κάνει να καταλάβουν τι σημαίνει αγάπη ,να τους βοηθήσει να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Κάποιος απο το πλήθος όρμησε πάνω Του και με κακία έμπηξε πιο βαθιά το ακάνθινο στεφάνι που του είχαν φορέσει στο κεφάλι.Το στεφάνι έσχισε το δέρμα Του και τ αγκάθια χώθηκαν βαθιά στο μέτωπό Του.Αίμα αρχισε να κυλάει σταγόνα σταγόνα, αλλά Εκείνος δεν μίλησε,δεν παραπονέθηκε.

Οι σταγόνες αίμα άρχισαν να κυλάνε απο το μετωπό Του και έτσι όπως ήταν σκυμμένος ,κουβαλώντας το βαρύ σταυρό,άρχισαν να πέφτουν στο χώμα.

Οταν η πρώτη σταγόνα έπεσε στο έδαφος,το χώμα λες και ζωντάνεψε.Ρούφηξε διψασμένο τη σταγόνα,και αμέσως απο μέσα του φύτρωσε ένα μικρό λουλουδάκι.Το λουλουδάκι ίσιωσε το κορμάκι του και άνοιξε τα πέταλά του.Είχε κατακκόκινο χρώμα απο το αίμα του Χριστού και ο μίσχος του είχε το σχήμα του σταυρού.Τα πέταλά του ήταν τόσο τρυφερά και εύθραυστα ,σαν την καρδιά Εκείνου που κουβαλούσε το σταυρό.
Οι σταγόνες συνέχισαν να πέφτουν στο έδαφος και ξαφνικά χιλιάδες μικρά κατακκόκινα λουλουδάκια άρχισαν να φυτρώνουν.Καμία σταγόνα αίμα δεν πήγε χαμένη.Η κατάξερη ανηφόρα του Γολγοθά γέμισε με κόκκινα λουλούδια.
Κάποια στιγμή τα θολωμένα ,πονεμένα μάτια του Χριστού είδαν ένα απο αυτά τα κόκκινα λουλουδάκια.Μες στο βαθύ του πόνο χαμογέλασε στο λουλουδάκι.Αυτό αμέσως άστραψε απο ομορφιά και καμάρι!!Είχε πάρει το ομορφότερο χαμόγελο του κόσμου και ήταν ευτυχισμένο!!!

<<Αχ ας ήταν όλος ο κόσμος τόσο γλυκός και τρυφερός ,τόσο αθώος σαν
αυτές τις παπαρούνες>>σκέφτηκε ο Χριστός.
Ξαφνικά ένας  άνθρωπος ξεχώρισε απο το πλήθος και έτρεξε κοντά Του.Δώσε μου να κρατήσω λιγάκι το σταυρό σου για να σε ξεκουράσω του είπε.Ο Χριστός τον ευχαρίστησε,του έδωσε το σταυρό και συνέχισε ν ανεβαίνει το Γολγοθά Του.Δεν έσκυβε όμως τώρα ,κοιτούσε ίσια μπροστά και χαμογελούσε.

Δεν θα θυσιαστώ άδικα σκέφτηκε .<<Σ ευχαριστώ Θεέ μου.Υπάρχει ελπίδα >>

Και ήταν εκείνη η νύχτα η πιο πονεμένη νύχτα του κόσμου.Ακόμα και όταν ο Χριστός πήγε να συναντήσει τον πατέρα Του,ακόμα και όταν όλα σκοτείνιασαν,ακόμα και όταν αστραπές και βροντές έκαναν τη νύχτα μέρα,εκείνα τα μικρά κατακκόκινα λουλουδάκια με τα εύθραυστα πέταλα δεν έπαθαν τίποτα.Ο αέρας και η βροχή δεν τα πείραζαν γιατί τα σέβονταν.

Και απο τότε αυτά τα κατακκόκινα λουλουδάκια φυτρώνουν κάθε χρόνο το Πάσχα και μας θυμίζουν τη θυσία του Χριστού,την προσφορά Του στους ανθρώπους .Μας θυμίζουν την ίδια την αγάπη.
Είναι οι μικρές λεπτεπίλεπτες και εύθραυστες παπαρούνες.Είναι τα λουλούδια της ελπίδας!!!!!!!!!!


Να χαμογελάτε!!!
Συναντιούνται δυο αρνιά τη Μεγάλη εβδομάδα.
Τι γίνεται ρε μεγάλε; που χάθηκες;
Ε,μωρέ,δουλειές απο δω και απο εκεί...καταλαβαίνεις.
Θες να βρεθούμε Κυριακή να τα πούμε;
Δυστυχώς,δεν μπορώ,έχω γύρισμα!!!!
Easter Chick,Divider Easter Chick,Divider Easter Chick,Divider Easter Chick,Divider




 

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ!!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ!!!!!!

Tumblr_m1tatzqwum1qd7w9fo1_500_large
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΥΧΕΣ !!!!! 36_1_37.gif 36_1_37.gif 36_1_37.gif  36_1_37.gif 36_1_37.gif

http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif http://th154.photobucket.com/albums/s245/CDShep66/Happy%20Birthday/th_happy_birthday-2.gif


  9.gif 




Χρόνια Σου Πολλά!
Χρόνια Σου Καλά!
Επιτυχημένα, Μαγικά!!!!!!!!!!!!

be shoced be shoced be shocedbe shoced  

Σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου είστε όλοι καλεσμένοι.Κεραστείτε-χαρείτε-γελάστε!Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά δώρο κέρασμα για την αγάπη σας και τη φιλία σας όλα αυτά τα χρόνια!!Σας ευχαριστω για τις ευχές σας.

neo_etos neo_etos neo_etos
Γεμίστε τα ποτήρια και ελάτε να τσουγκρίσουμε!!!
neo_etos neo_etos neo_etos


ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!











Στην υγειά σας καλοί μου φίλοι και φίλες και ότι ποθεί η καρδια σας!!pinume tragudame
Ακολουθεί ξέφρενος χορόςHappy Happy Happy Happy Happy Music Note 

 kithara    dance Go Girl   15h.gif  

Ο Μπόμπος προσεύχεται μεγαλόφωνα:
- «Θεούλη μου, σε παρακαλώ, στείλε μου ένα ποδήλατο στα γενέθλιά μου.»
- «Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις, ο Θεός δεν είναι κουφός,» του λέει η μάνα του.
- «Το ξέρω», απαντά ο Μπόμπος, «αλλά η γιαγιά που βλέπει τηλεόραση στο διπλανό δωμάτιο είναι…»!