Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ-ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ)








Ρωτάει η δασκάλα:- Που βρίσκεται ο θεός;- Στην τουαλέτα του σπιτιού μου, πετάγεται ο Τοτός.- Καλά πως σου ήρθε αυτό;- Να, κάθε πρωί ο πατέρας στέκεται έξω από την τουαλέτα και φωνάζει: "Θεέ μου!! Ακόμα μέσα είσαι;"




Καθόταν ο Γιώργος κai συζητούσε με τους φίλους του:- Χθες που λέτε παιδιά, συναντάω το Schumacher στο δρόμο, ειμαστε στο φανάρι, γινεται πράσινο και αρχίζουμε τη κοντρα, πρώτη, δευτερα, τρίτη...Έχε αρχίσει και πιάνει τα 200+ ο Schumacher και εγώ εκεί, από πίσω του συνεχώς... Συνεχίζει τετάρτη, πεμπτη, έκτη... εκεί εγώ κολλημένος απο πίσω του στις τρελές στροφές και να χει και κίνηση! Και καθώς πάω να τον προσπεράσω, τί βλέπω τότε;- Τί, ρωτάνε οι φίλοι του.- Ότι δεν μπαίνει η δευτέρα στο παπί!




Γιατί οι γυναίκες οδηγοί δεν οδηγούν καλά;- Γιατί όλοι οι δάσκαλοι είναι άντρες.........






Ποιά είναι η ομοιότητα μιας γυναίκας με μία γάτα; - Και οι δύο όταν σταματήσεις να τις ταΐζεις σου φεύγουν!!




Ένα μεσημέρι γυρίζει ο 'άνδρας' στο σπίτι, βγάζει τα παπούτσια του, κάθεται στην πολυθρόνα του, παίρνει την αθλητική του εφημερίδα και χαλαρώνει. Ξαφνικά...'MΠAM' του έρχεται το σίδερο της γυναίκας του στο κεφάλι! - Mα καλά, τρελή είσαι; Θες να με σκοτώσεις; - Bρήκα στο παντελόνι σου αυτόν τον αριθμό με το όνομα 'Mαρλέν' τι έχεις να πείς σκουλήκι; - Tι έχω να πω, αγαπούλα μου, να μωρέ συνάντησα στον δρόμο έναν φίλο τον Γιωργάκη και μου έδωσε αυτόν τον 'αριθμό' να τον παίξω στα άλογα, κουτό... 'Mαρλέν' είναι το όνομα του αλόγου!!! Tην επόμενη μέρα γυρίζει πάλι σπίτι του και με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα ανοίγει την αθλητική του εφημερίδα... 'MΠAM-MΠAM' (Σιδεριά στο κεφάλι) - Aχχχ!!! Mα τι έπαθες πάλι;;; - Tίποτα αγαπούλα μου, το άλογο 'Mαρλέν' σε ζητά στο τηλέφωνο!!!




Ο Μήτσος συναντά στο δρόμο τον Τάκη, έναν φίλο που έχει μερικούς μήνες να τον δει. Ο Τάκης φορά στο στόμα του μια μαύρη κορδέλα... - Ρε Τάκη τι χαμπάρια; Τι ναι αυτό το πράγμα στο κεφάλι σου ρε; Πονόδοντος; - Μπα Μήτσο μου... πένθος. πέθανε η πεθερά μου... - Τι λες ρε παιδί μου... Καλά όμως ρε... Το πένθος το φοράνε στο μπράτσο! - Ναι, αλλά γελάω πανάθεμα μου!



- Αχ χρυσή μου, λέει η κυρία Βιβή σε μια φαρμακερή φιλενάδα της, ανατριχιάζω ολόκληρη όταν σκέφτομαι την τεσσαρακοστή επέτειο των γενεθλίων μου. Και η άλλη με ύφος τάχα αφελές: - Γιατί αγαπητή μου; Τι σου είχε συμβεί τότε;




Δύο γνωστοί, συναντιούνται στον Παράδεισο.- Καλά, πώς πέθανες βρε Γιώργο;- Ασε, γύρισα μία μέρα σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά και είδα τη γυναίκα μου ολόγυμνη στο κρεβάτι μας. Αμέσως κατάλαβα, ότι ο εραστής της κρυβόταν κάπου μέσα στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω παντού σαν τρελός. Στη ντουλάπα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, κάτω από τις σκάλες, παντού. Τελικά, από τη σύγχυσή μου, που δεν μπορούσα να τον βρω, έπαθα ανακοπή και έμεινα στον τόπο. Εσύ, πώς έγινε και πέθανες;- Εγώ πήγα από πνευμονία. Γιατί, αν την ώρα που έψαχνες την κουζίνα, άνοιγες και το ψυγείο ρε βλάκα, θα την είχαμε γλιτώσει και οι δυό μας.






Ένας τύπος πλησιάζει μια πολύ ωραία γυναίκα σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα.- Με συγχωρείτε, τηw λέει, αλλά έχω χάσει την γυναίκα μου, μπορείτε να με βοηθήσετε;- Και τι θέλετε να κάνω; ρωτά η γυναίκα.- Απλά σταθείτε εδώ και μιλήστε μαζί μου, απαντάει ο τύπος.- Και γιατί αυτό θα σας βοηθήσει; ξαναρώτησε αυτή.- Μμμμμμ δεν ξέρω, αλλά κάθε φορά που μιλάω με μια τόσο ωραία γυναίκα σαν και σας, η γυναίκα μου εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά.




Ήταν δύο κυνηγοί, και μιλούσαν για τα κατορθώματά τους.- Σε θαυμάζω πως τα καταφέρνεις με τις αρκούδες, λέει ο ένας.- Α, αυτό είναι πολύ απλό, λέει ο άλλος. Πηγαίνεις έξω από μία σπηλιά, κάνεις "Οουυυυυ", μετά ακούς την αρκούδα να κάνει και αυτή "Οουυυ", και τότε περιμένεις να βγει και της ρίχνεις.Την άλλη μέρα, ο πρώτος κυνηγός βρίσκεται στο νοσοκομείο.Πάει ο δεύτερος να τον επισκεφτεί.- Τι έπαθες και είσαι έτσι; τον ρωτάει.- Έκανα αυτό που μου είπες... Στήθηκα έξω από μία σπηλιά, έκανα "Οουυυ", μου απάντησε "Οουυυ" και η αρκούδα. Γέμισα το όπλο μου και την περίμενα να βγεί... Και τότε ήρθε το τρένο...






Προχθές, στην εβδομαδιαία σύσκεψη της εταιρίας, το αφεντικό παρατήρησε ότι δεν του αποδίδεται ο απαιτούμενος σεβασμός από τους υφισταμένους και ότι πρόκειται να λάβει μέτρα.Μετά την σύσκεψη, πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα, αγόρασε ένα σηματάκι που έγραφε "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" και το κόλλησε έξω από την πόρτα του γραφείου του.Αργότερα την ίδια μέρα, γυρίζοντας από το γεύμα του, βρήκε ένα χαρτάκι δίπλα στο σηματάκι, που έγραφε:"Τηλεφώνησε η γυναίκα σας. Θέλει πίσω το σηματάκι της!"






Ένα ζευγάρι προχώραγε στην εξοχή και είδαν ένα πηγάδι.Ο άνδρας έσκυψε πάνω από το πηγάδι, έκανε μια ευχή και πέταξε ένα νόμισμα.Ύστερα πήγε και η γυναίκα να κάνει την ευχή της, αλλά σκόνταψε και έπεσε μέσα στο πηγάδι.Ο σύζυγος έμεινε λίγο άφωνος και μετά γέλασε και είπε εντυπωσιασμένος:- Τελικά αυτό το πηγάδι δουλεύει πραγματικά!




Ήταν ένας σε ένα σαλούν στο Φαρ-Ουέστ και στέκει στο μπαρ. Παραγγέλνει μια μπύρα την πίνει μονορούφι και τότε βάζει το μπουκάλι κάτω και λέει στον μπάρμαν:- Βάζεις στοίχημα 1.000 δολλάρια ότι θα κατουρήσω και δε θα βγει ούτε σταγόνα έξω απότο μπουκάλι;- Πάει, λέει ο μπάρμαν.Πάει λοιπόν ο άλλος να κατουρήσει στο μπουκάλι και κατουράει όλο το μαγαζί εκτός από το μπουκάλι. Ο μπάρμαν χοροπηδάει και γελάει από τη χαρά του. Τελος πάντων παίρνει τα 1.000 δολλάρια, που ήταν μια περιουσία εκείνη την εποχή. Μετά όμως βλέπει αυτόν που έβαλε το στοίχημα να πηγαίνει και να τσιμπάει 2 χιλιάρικα από μια παρέα που καθόταν. Τον ρωτάει λοιπόν ο μπάρμαν: - Γιατί σου έδωσαν αυτοί 2 χιλιάρικα;Και απαντάει ο άλλος: - Βάλαμε στοίχημα ότι θα σου κάνω το μαγαζί λίμπα κι εσύ θα γελάς.






Μια ξανθιά πηγαίνει στο κομμωτήριο και η κομμώτρια την ρωτάει:- Να σας βάλω λίγο ζελέ;- Όχι, ευχαριστώ. Πρίν λίγο έφαγα κρέμα καραμελέ!






Πως πήγε η επίσκεψη στο σπίτι της φιλενάδας σου;- Θαυμάσια, οι γονείς της είναι πολύ καλοί άνθρωποι, ευγενικοί,μορφωμένοι, το ίδιο και ο αδερφός της. Με περιποιήθηκαν με το παραπάνω. Μόνο ο άνδρας της μου έκανε μούτρα.






Πηγαίνει ένας βλάχος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.Τον ρωτάει λοιπόν ο πωλητης:- Θέλετε Mazda;- Όχι, λέει ο βλάχος.- Θέλετε TΟΥΟΤΑ;- Όχι.- Θέλετε Αλμέρα;- Όχι! Δεν το θέλω άλλη μέρα. Σήμερα το θέλω!






Ήταν μια Λαρισαία. Μια μέρα λοιπόν της λέει η κόρη της: - Mαμά, θέλω να γίνω σταρ. Και η Λαρισαία απαντάει: -Μωρ’δεν πα να γένεις και κριθάρ’ τι μι νοιάζ’...







Ήταν ένας βλάχος και ήθελε να κάνει εντύπωση στην αρραβωνιαστικιά του με τα ωραία του εσώρουχα.Πήγε και πήρε λοιπόν τρία μέτρα μεταξωτό ύφασμα και τα πήγε στην μάνα του να του κάνει εσώρουχα.Η μάνα του χρησιμοποίησε μόνο το ένα μέτρο και του έκανε εσώρρουχα.Ξεκίνησε λοιπόν ο βλάχος να πάει στην αρραβωνιαστικιά του, αλλά από την ταραχή του ξέχασε να βάλει το εσώρουχο.Φτάνοντας στην κοπελιά του κατεβάζει τα παντελόνια του και της λέει:- Το γλιέπεις, το γλιέπεις;- Το γλιέπω, Μήτρο μου, το γλιέπω!- Το γλιέπεις καλά; - Καλά, Μήτρο μου, καλά.- Ε, από αυτό που γλιέπεις έχω και άλλα δύο μέτρα στο σπίτι.



122 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα
καλη εβδομαδα κ καλο μηνα

jacki είπε...

χιχιχι.
Να είσαι καλά..
ΧΑχαχαχα.

LiLiKi είπε...

ΚΑλό μήνα!
..πολύ ευχάριστο ξεκίνημα! Ευχαριστούμε!

Διάττων είπε...

Γύρισες για να μας ανεβάσεις τη διάθεση και το πέτυχες αγαπητέ μου φίλε! Καλή σου μέρα, καλή εβδομάδα κι από αύριο καλό μήνα...

stellaal είπε...

Ωραία αρχή γαι ένα γεμάτο χαμόγελα- όσο γίνεται-φθινόπωρο!!!

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Καλή βδομάδα καλό μήνα καλό Φθινόπωρο:)

Με χαμόγελα:)

ntina είπε...

καλημέρα φίλε μου...ανταποδίδω τις ευχές...και...για καλωσόρισμα αυτούς του στίχους του Ομάρ Καγιάμ...
''Κέρνα μας και έρχεται η αυγή χιονόλευκη κρινάτη.
Πλάγια η φιάλη μαγικό ρουμπίνι'νε γεμάτη.
Πάρε για τους συντρόφους σου δυό ξύλα από Αλόη
και φτιάξε λύρα αρμονική και ωραίο λυχνοστάτη.''

b|a|s|n\i/a είπε...

:)))) καλό καλοκαίρι λέμεεεεε! :)))
να 'σαι πάντα καλά σκρουτζάκο.
καλή μέρα. καλή εβδομάδα. και όπου να 'ναι και καλό μήνα!

Global Greek είπε...

χα χα χα, να'σαι καλά και καλό μήνα!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα!
Καλώς ήρθες, καλώς ήρθαμε και να'σαι καλά με την εύθυμη διάθεσή σου.

George είπε...

υπέροχα όλα! Ακόμα γελάω!!
Καλό μήνα να έχεις, απο αύριο όμως ! Χεχεχεχεχε

Hfaistiwnas είπε...

Καλό μήνα να έχουμε! Και καλό Φθινόπωρο επίσης!!!
Γέλασα με την ψυχή μου!!!

Δημήτρης είπε...

Φίλε JK καλό μήνα!!

Μάτα είπε...

Νάσαι καλά και να μας χαρίζεις πάντα το γέλιο Σκρουτζάκο μας! Φιλιά!

neni είπε...

Πάντα χαμογελαστός.Καλό φθινόπωρο βρε!

Matriga είπε...

Σκρουτζάκο μου, να είσαι καλά! Μου έφτιαξες τη διάθεση. Ευχαριστούμε :))
Καλό σου μήνα και πάντα να έχεις αυτή τη διάθεση!
Koχυλένια φιλιά!

D.Angel είπε...

Xα χα χα χα
βλέπω γύρισες ανανεωμένος!
Καλό μήνα και καλή εβδομάδα κι από μένα!Τα φιλιά μου Σκρουτζάκο!

mia maria είπε...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε! Νάσαι καλά, γελάσαμε λιγουλάκι!

evelina είπε...

καλησπέρα καλή βδομάδα και καλό μήνα ...μας ανέβασες με τα ανέκδοτά σου...πέρνα να παραλάβεις ένα βραβείο σου αξίζει

Christina Amana είπε...

Καλώς μαζεύτηκεεεεεεες!
Καλή βδομάδα και ελπίζω να σε βλέπω (και να με βλέπεις) στα μπλογκοσπιτά μας! Φιλιαααααα!

Ανώνυμος είπε...

Καλό Φθινόπωρο JK και καλώς τα πρωτοβρόχια :)))

Anestis Ketsetzidis είπε...

SKROYTZAKO
Έγραψες!!!!!!!!
Καλό μήνα να έχεις εσύ και όλη η καλή παρέα σου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Laplace ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ jacki.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΠ!!ΚΑΛΩΣ ΤΟ LiLiKi.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Diatton ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΧΑΙΡΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

rainyday.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κωνασταντίνος Κόλιος.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ntina.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

basnia.ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Global Greek.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ Αστρο-Συμμορίτες.ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

George.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ηfaistiwnas.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ jimank1hc.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ Μάτα.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μatriga.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΧΥΛΕΝΙΑ ΦΙΛΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

D.Angel ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ big Mama.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕΣ.ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

evelinaΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

amana.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ανεμοδούρα ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ανέστης θ.Κετσετζίδης.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Βλέπω πως όλοι βιάζονται να ξεκουμπιστεί ο Αύγουστος. ΟΚ λοιπόν, θα μπω κι εγώ στο τριπάκι!
Καλό μήνα, καλή εβδομάδα (πώς να μην είναι με τέτοια ανέκδοτα!), να πω και καλό χειμώνα ή ακόμα θέλετε λίγη ζέστη;

KitsosMitsos είπε...

Επίσης τις ευχές μου! Να'σαι καλά!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Gi Gaga Kouni Beli.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κitsos Mitsos.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Kαλό μήνα Σκρουτζάκο μου!!
Να είσαι πάντα καλά!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΏΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Artanis είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζ μου...Φιλιά...

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Καλό, ανεκτικό μήνααααα...

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com

ο ’’μικρός’’ πρίγκιπας είπε...

καλό μήνα και καλό φθινόπωρο με πολυ γέλιο...

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Μπράβο!! Βρήκες τον καλύτερο τρόπο, για να μας φτιάξεις τη διάθεση και να κάνεις την αρχή αυτού του μήνα απολαυστική!! Καλό μήνα να έχουμε και καλό Φθινόπωρο!!

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Καλημέρα καλο μήνα φίλε μου.
Πολύ καλά και τ' ανέκδοτα,νάσαι πάντα καλά.

e-ioannis είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

ΛΕΩΝ είπε...

Καλό μήνα και σε σένα Σκρουτζάκο!

zoyzoy είπε...

Καλό Μήνα ευχάριστο και χαρούμενο σαν τ'ανέκδοτά σου!
Με φιλιά θαλασσινά!!

ikor είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο! Πάντα με υγεία και με χαμόγελα!

✿ margarita είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο,καλό Φθινόπωρο πια!

Ευχαριστώ που χάρη σε σένα ξεκίνησε με χαμόγελο! :))

thomai είπε...

Καλημέρα Σκρουτζάκο, τι κάνεις;

Ωραίος τρόπος για να ξεκινήσει ο μήνας.
Καλό μήνα λοιπόν και να είμαστε πάντα καλά.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλά είσαι απερίγραπτος
Καλό μήνα
Φιλάκια ...

Skouliki είπε...

xaxa ωραιος !!!

καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε

φιλια

Σταυρούλα είπε...

Καλό μήνα καλέ μου φίλε!
Γύρισα και σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες.
Ομορφα όπως πάντα τα ανέκδοτα.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

sykaki είπε...

xaxaxxaxaxaxxa

καλο μηνα σκρουτζ

με αγαπη και παραμυθενια φιλια
Sykaki

Unknown είπε...

καλό σου μήνα..ε...και καλό χειμώνα....μπρρρρ..χαχαχα
νάσαι καλά

Μηθυμναίος είπε...

Καλή ιδέα, φίλε μου, για να χαμογελάσουμε στη μελαγχολία του φθινοπώρου και της κατάστασης...

Να 'σαι καλά!
Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε.

Nefelovatis είπε...

Καλό Μήνα και Καλή εβδομάδα!

Πολύ αστεία όλα,

Μα αυτό:

Πως πήγε η επίσκεψη στο σπίτι της φιλενάδας σου;- Θαυμάσια, οι γονείς της είναι πολύ καλοί άνθρωποι, ευγενικοί,μορφωμένοι, το ίδιο και ο αδερφός της. Με περιποιήθηκαν με το παραπάνω. Μόνο ο άνδρας της μου έκανε μούτρα.

Είναι το κάτι άλλο!

Να είσαι καλά!

Ι.Dinos είπε...

Καλή σου μέρα φίλε και καλό μήνα !
Σε ευχαριστώ που πέρασες να με δείς και να μου ευχηθείς. Και τις δικές μου τις ευχές, να εισαι πάντα καλά και με καλή διάθεση,να την μεταδίδεις και γύρω σου..

Καλή σου μέρα φίλε !

Fri είπε...

Καλή σου μέρα φίλε,
ευχαριστούμε για τις ευχές και για τη θετική σου διάθεση!
Να σου ευχηθώ κι εγώ καλό μήνα και όλα να σου πάνε καλά :)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Καλό φθινόπωρο να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου!

Lucretia είπε...

Καλό μήνα και σένα.Να είσαι καλά γελάσαμε και λίγο.

kat. είπε...

καλό χειμώνα να έχουμε..
να είμαστε όλοι χαμογελαστοί..

nikkolts είπε...

Καλό μήνα και καλό χειμώνα φίλε μου! πολύ γέλιο!!!

Γαλάτεια είπε...

:))))))))))))))))))
Καλο μηνα Σκρουτζακο!!!

an-upomoni είπε...

Καλό μήνα Skroutzako κ καλό φθινόπωρο!

Δημιουργία είπε...

Καλο μηνα ,καλο φθινοπωρο με πολλα χαμογελα να εχεις.

ΚωνσταντίνοςΚΔ είπε...

Αγαπητέ μου JK, θέλω να σε πληροφορήσω οτι τελείωσα το μυθιστόρημά μου τρεις σταγόνες αίμα και έχω κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα με σκοπό να προσπαθήσω να το εκδόσω. Αν θέλεις να μου κάνεις τη χάρη να γίνεις από τους πρώτους που θα το διαβάσουν παρακαλώ κάνε ένα σχόλιο στο άλλο μου blog όπου θα μου δίνεις ένα email για να σου στείλω την πρόσκληση.

Κράμα είπε...

Μα τι έχεις πάθει με τους βλάχους;
χαχαχαχαχα
Καλησπέραα

Η ΑΠΕΝΑΤΙ ΟΧΘΗ είπε...

ΕΠΙΣΗΣ!!ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΝΕΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!

!sweety! είπε...

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Σκρουτζάκο μου!!!!!!!
Να 'σαι πάντα καλά και να μας φτιάχνεις πάντα τόσο πολύ τη διάθεση με τα ανεκδοτάκια σου!΄
Goodnight!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Artanis.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑ ΒΛΟΥΤΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑ ΒΛΟΥΤΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ο μικρός πρίγκιπας.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Jparalias η απλά Γιάννης.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΑΝΤΙΑ ΒΑD RELIGION 7.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

e-ioannis.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΕΩΝ.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ζoyzoy.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΦΙΛΙΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ikor.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

margarita.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑVATAR.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ thomai.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μαρία Ελενα.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ Skouliki.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σταυρούλα.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ Sykaki.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

homemade.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Μηθυμναίος.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Νefelovatis.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ι.Dinos.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

fri.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

συννεφάκι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κat.Ω!!!ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ nikkolts.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Γαλάτεια.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ Δημιουργία.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εβίτα.ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΠΡΩΤΟΙ.ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Κonstantinos.Ω!!ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.ΚΑΛΩΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Sweety.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Ωραία ανέκδοτα! Καλό μήνα να έχουμε!

Dorothy είπε...

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Σκρουτζάκο! Να περνάς όμορφα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Τα παπούτσια της dorothy.Ω!!!ΚΑΛΩΣΤΗΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Τετράγωνος κύκλος.ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Na exoume ena euxaristo kai argo(ax mou aresei o ximonas)alla kai krio(den fantazese poso{to agapo})xeimona :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Deathalicious.ΚΑΛΩΣΤΟΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

George Tsitiridis είπε...

kalo mina kali vdomada
oraio blog

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

pisoglendis.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.

ΚωνσταντίνοςΚΔ είπε...

Μπορείς να μου το στείλεις στη διεύθυνση kkdimi@gmail.com

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

konstantinos.ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.