Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

🌻🌻 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΠΑΣ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ


Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ :ΠΑΣ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ !!!!
ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ.Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ  ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΖΗΛΟ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΩΝΗΣ ,ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ.

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ.

Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΗ ΕΛΕΓΕ.ΝΗΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Ο ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΗ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ-ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ--ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ,ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.


ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ  ΟΤΑΝ...


1)ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

2)ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΟΧΗΜΑΤΑ,ΕΛΑΦΡΑ Η ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ Η ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ,ΟΤΑΝ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΕΙ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ,ΥΠΟΤΙΜΑ,ΕΚΘΕΤΕΙ,ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ.


3)ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΙΑ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.


4)ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.


ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ.


Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ :ΠΑΣ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ      ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ.
 
ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΗΣΗ,ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.


😃 Ωρα για χαμόγελα!!!!!!!😃




Το παντρεμένο ζεύγος κάθεται στην παράλια. Περνάει ένας τύπος με ένα μικροσκοπικό μαγιό. Γυρίζει ο άνδρας και λέει στην γυναίκα του:
- Τι λες; Να φορέσω κι εγώ ένα τέτοιο;
- Όχι, απαντάει αυτή.
- Και γιατί όχι; ρωτάει πειραγμένος ο άνδρας. Δεν έχω τίποτα να κρύψω!
Και η σύζυγος:
- Αυτό ακριβως ειναι το προβλημα!!!!!
__________________________________________
Ένα ζευγάρι ονειρευόταν να κάνει ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη. Επειδή όμως ήταν σπάταλοι και δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα λεφτά, αποφάσισαν να αγοράσουν έναν κουμπαρά και, κάθε φορά που έκαναν έρωτα, να ρίχνουν μέσα ένα χιλιάρικο. Έτσι και έγινε. Πέρασε ένας χρόνος και είπαν να ανοίξουν τον κουμπαρά.
- Παράξενο, λέει ο σύζυγος. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα, έριχνα στον κουμπαρά χιλιάρικο. Εδώ, όμως, βλέπω πάρα πολλά πεντοχίλιαρα και αρκετά δεκαχίλιαρα!
- Γιατί παράξενο; απαντά με ύφος η γυναίκα του. Νομίζεις πως όλοι οι άνδρες είναι τόσο τσιγκούνηδες όπως εσύ;
____________________________________________

Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο στην Microsoft για βοήθεια. Την ρωτάει ο υπάλληλος:
- Ποιο είναι το πρόβλημα σας;
(Ξανθιά:) - Δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.
(Υπάλληλος:) - Μάλιστα. Ξέρετε το password?
(Ξανθιά:) - Ναι, το είδα απο τον φίλο μου που καθόταν προηγουμένως στον υπολογιστή.
(Υπάλληλος:) - Ωραία. Και ποιό είναι το password σας?
(Ξανθιά:) - Έξι αστεράκια!


7 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλό μήνα Γιάνναρε. Να είσαι καλά φίλε μου.

Πίπη είπε...

Καλό μήνα, Σκρουτζάκο, με όλα τα καλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σ ευχαριστω πολυ αξιολογε φιλε μου Giannis Pit.Να εισαι παντα καλα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σ ευχαριστω πολυ Pippi Καλο μηνα με υγεια!!Σ ευχαριστω που περασες.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλό μήνα
μου άρεσε σήμερα που η διδακτική σου ιστορία είναι και θρησκευτική

χαχαχα γέλασα πολλά με τα ανέκδοτα σου
ειδικά το δεύτερο και τρίτο

να σαι καλά

Natassas blog tips είπε...

Καλό Ιούνιο μήνα καθώς την είδα τώρα την ανάρτησή του

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα
Φιλάκια ...